Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 973 skatījumi

Pec sporta

Sports » Cits

Pec bilding parreizi ka iznaku no sportzala varu apest kadu bananu un kad ienaku majas jau pagaja , ka 1 stunda es varu jau paest vairaku edienu kura satura bus OGLHIDRATI UN OLBALTUMVIELAS : oglhidratii tas man bus Makaroni ar galu , piemeram , ka kotletes tur , un olbaltumvielas tas ir BIEZPIENS . , bet jau nakti kaut kur 22:00 varu apest augli vai biezpienu ?

palidziet man razabratsa , parasti loti man bail , ka varu pazaudet savus muskulus

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nauris Ranga

+709

 

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Ko ta tik debīlu es uzrakstiju? Bišku paķēru uz zoba un viss. Debīli ir visu mūžu dzīvot valstī un nemācēt tās valsts valodu! Ok, priecāsimies kā kropļo valodu - tagad jau paši latvieši ir tik tālu degradējušies, ka nemāk vairs ne rakstīt ne runāt dzimtajā valodā... ko tad mēs gribam no citiem...?

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Ракстит иемациес. Nekur tu savus muskuļus nepazaudēsi. Ēd ko gribi un neieciklējies uz kaut kādām diētas normām. Ēd gaļu, augļus, pa vidam norij kādu uztura bagātinātāju... Galvenais lieto normālu, naturālu pārtiku, sevis pusfabrikātus...

pirms 11 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Kādēļ tik debīla attieksme pret cilvēku, kam latviešu valoda nav dzimtā valoda, bet, kas ir pacenties uzrakstīt jautājumu latviski? Nožēlojami ir lasīt un dzirdēt šādu attieksmi pret cilvēku, kas vēlas un cenšas runāt latviski, jūsu komentāri un negatīvā attieksme veicina to, lai krieviski runājošā sabiedrības daļa latviski nerunātu, kurina naidu un nostāda vienu tautu pret citu, un tad varēsiet būt pirmais, kas kliegs, ka krievi neciena valsti, kurā tie ir dzimuši un uzauguši & tās pamatnāciju!

неизвестно , pirms 11 gadiem :

as asmu latgolitis

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.