Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Hell yea

+20

 
  • 1

    Atbilde

  • -1 balsis
  • 648 skatījumi

Vēlos iekļūt armijā ! Palīdziet

Sports » Cits

gribu stāties armijā, bet man ir brilles un redze man ir -2,5 vai šī iemesla dēļ mani var nepieņemt? kāda ir jūsu pieredze? un varbūt jūs esiet kaut ko dzirdējuši par cilvēkiem kas tikuši armijā arī ar šo nelielo mīnusu. Ļoti vēlos tikt iekšā bet baidos ka dēļ redzes nepieņems.

Liels paldies par atbildi jau iepriekš!
Lūdzu atbildiet , man der jebkāda informācija !!!!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man laikam ir drusku labaaka redze un man teica, ka pat rezervistos nenemshot. Bet tas bija obligaatajaa dienestaa ap 2004. gadu Diezvai tagad arii pusaklaus nem. Vieniigais redzes operaacija varbuut var paliidzeet.

pirms 11 gadiem  

Jānis, pirms 11 gadiem :

padomā.viņa gribot iekļut,bet vai nav labāk padomāt vai kāds viņu tur vispār grib,pusaklu tizlu meitieti,ko viņa tur darīs?,sēdēs kabinetā kā sekretāre,nu to jau var darīt arī neejot armijā,jeb viņa ir tik briesmīga ka civilajā dzīvē neviens viņu negrib,tad viņa domā veci dabūt armijā

Hell yea, pirms 11 gadiem :

Katram cilvēkam ir tiesības izvēlēties ko viņš dzīvē vēlās darīt, un mana izvēle ir militārija.
Ir diezgan daudz iespējas kuras var veikt arī cilvēks ar ne tik labu redzi, galvenais ir pierādīt sevi, un es zinu ka varu būt noderīga Latvijas Armijai.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.