Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgar

+156

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1084 skatījumi

EXSPERTIEM.veelos muskulus- IZSKATAM.

Sports » Cits

Vecs16,svars72,gulus max (grudaks) celu 80 ,veelos lielus muskulus:bici,krampi,pressiti,sparnus jeb nez kka vinus sauc,plecus,GALVENAIS-grudaku.
Apmekleju boksu un svaruzaali-svaruzaali-pirmdien-otardien.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jebkurā sporta klubā treneri piedāvā individuālu trenņa programmu izstrādi, treneris pārbauda fizisko sagatavotību, pārrunā, kādiem mērķiem cilvēks vēlas sportot, ko vēlas sasniegt, cik reizes nedēļā dosies uz sporta zāli, utt. un izveido programmu, kurai sekojot ir iespējams panākt vēlamos rezultātus, tāpat arī svarīgs ir pareizs uzturs, ko arī var pārrunāt ar treneri. Ja sporta kluba abonomentu iegādāties nedomā, un kačājies mājās vai skolas vai kādā citā kačalkā, kur treneri nav pieejami, draugiem.lv ir fitnesa grupas, kur daudzi biedri ir profesionāli sportisti ar atbilstošu izglītību, kas labprāt šādu programmu tev sastādīs. Tas noteikti būs daudz produktīvāk nekā kačāties bez nekādas programmas un mērķa.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-20

 
Sporta un diētiskais uzturs!!! Labas cenas, liela izvēle!!! http://www.ztnutrition.lv/

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Protams, ka treneris ir optimāls variants. Rūpējies par savu uzturu un trenējies ievērojot īsas pauzes, liec uzsvaru uz vingrinājuma atkārtojumu skaitu, nevis svaru ko cel.

pirms 10 gadiem  

Edgar, pirms 10 gadiem :

Es celu tādu svaru kuru varu pacelt vairāk par 5...6 reizēm,vispār mejginu pacelt 10 reižu ja nepaceļu desmit vienā piegājienā tad nākošajā piegājienā samazinu līdz atkal varu pacelt 10 reizu,piemēram,es strādāju ar hantelēm.
Es paņemu 2 haneles 15 kg un guļus ceļu,10reiz,jo tā es iesildos.
Tad ņemu 25 kg katrā rokā un ceļu 10 reiz un tiklīdz nevaru vairs (pauze 30 sec)un samazinu svaru uz 20 un tā uz leju līdz desmit.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ja gribi zināt kādus proteīnus labāk rīt tad nekādus. vnk velti 1,5h dienā treninam. un nav arī obligāti jāiet uz svaru zāli

pirms 10 gadiem  

, pirms 10 gadiem :

Gudrniek.. tie tavi ''proteīni'' ir olbaltumvielas! Nav maģiskais pūlveris ar kuru būs ar Arnolds..
Uztura bagātinātājs, ja nevar uzņemt nepieciešamās OBV, ar gaļu (vistu), tad ir UB, kas palīdz uzņemt nepieciešamo OBV daudzumu dienā!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.