Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Iveta Gaigala

+948

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2774 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Anda Mei

+3606

 
draugs no viņiem (tieši no Livol Multi), nebūdams tukšā dūšā, bet gan labi paēdis!, vairākkārt ir vēmis un mocījies ar vēdersāpēm. esmu laikam izturīgāka, jo tik slikti nekad nepalika, bet manam kuņģim viņi ar bik pa stipru - mūždien bija nelāgi un kādreiz arī sāpēja aptuveni 10min pēc iedzeršanas. nekādu citu blakusparādību nav bijis! ;)

pirms 14 gadiem  

Iveta Gaigala, pirms 14 gadiem :

Man, smieklīgi, bet visa mutes gļotāda un lūpas palika kā pēc zoba anestēzijas, tādas notirpušas. Sajūta vienkārši graujoša :) Paprasīju dokam, teica, ka tā mēdzot būt no B grupas vitamīniem.
Vienkārši nebiju dzirdējusi, ka no vitamīniem varētu būt kādas blaknes, tāpēc arī jautāju, jo nekad neesmu bijusi īpaši jūtelīga uz medikamentiem.

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

āpātc! traki gan, es būtu pirmajā brīdī sabijies nejēgā, ja piemestos nejūtīgas lūpas! =) njā, bet vitamīns ķīmija jau vien ir un tā jau esam ar visādām ķīmijām piebāzušies, ka kļūstam jūtelīgi pret visu ko! ka iedomājas, ka maziem bērniem no piena alerģija un no visa kā. traki! ņu ta lai izdodas atrast SAVUS - ne-nejūtīgo lūpu - vitamīnus! =)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Multivitamīniem nekādas blaknes parasti nav novērojamas, tomēr tas nenozīmē to, ka nav rūpīgi jāiepazīstās un jāpieturās pie rekomendētajām devām. Runājot konkrēti par Livol Multi Total devas un lietošana ir sekojošas: Pieaugušajiem un bērniem no 11g.v. - pa 1 tabletei dienā. Paaugstinātas slodzes, stresa, atveseļošanās laikā, kā arī sportistiem un ekstremālos apstākļos nodarbinātiem - pa 2 tabletēm dienā vai pēc ārsta norādījuma. Tabletes norīt nesakošļājot, ēšanas laikā vai pēc ēšanas, uzdzerot glāzi ūdens.

Tāpat arī jāatceras ir tas, ka vitamīnu kompleksi bieži vien nodrošina 100% vai tuvu 100% dienas normu visām vitamīnu grupām, līdz ar to ir iespējama vitamīnu pārdozēšana, jo cilvēks nepārtiek tikai no vitamīniem, bet lieto arī pārtikas produktus, augļus, dārzeņus, dzer sulas un uzņem vitamīnus un minerālus dabīgā veidā, tādēļ jebkurš nelabums, utt. ir labojams ar devas samazinājumu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Nav bijušas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agnese Kaķīte

+1537

 
Man bija blakusparādības- nieze no Elevit.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.