Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mārīte Hanna

+1145

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2614 skatījumi

Ka atbrivoties no kaarpas?

Veselība » Cits

kura ir uz rokas pirksta

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

tigerite

+609

 
un vel- Labāk vajadzētu doties uz kosmetoloģisko kabinetu. Kārpas var likvidēt, piesaldējot ar šķidro slāpekli vai arī piededzinot ar elektrokoagulāciju. Ārstējot kārpas uz rokām, izmanto tādus līdzekļus kā salicilskābi, borskābi vai pienskābi. Atlobošās ziedītes lieto tad, ja ir nepietiekama ārstēšana, piemēram, ar slāpekli. Ar to var likvidēt kārpas redzamo daļu, bet vīruss ir izplatīts plašāk – zemādā.

Tā vieta, kur kārpa likvidēta, var būt nedaudz sāpīga un jutīga, tāpēc to var papildus dezinficēt ar kumelīšu tinktūru vai ar borskābes spirta šķīdumu. Ieteicams biežāk mazgāt rokas un pret apsārtumu lietot antibiotiku ziedi.

pirms 14 gadiem  

Mārīte Hanna, pirms 14 gadiem :

paldies

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

tigerite

+609

 
Kārpas ir ādas bojājums, ko izraisa vīrusa infekcija jeb cilvēka papilomas vīruss. Kārpas parasti ir ādas krāsā, un tās var sajust ar tausti kā sabiezējumu ādā, taču reizēm tās ir arī tumšākas nokrāsas, plakanas un gludas. Inficēties var cilvēki ar pavājinātu imūnsistēmu, un kam organisms ir piesārņots ar toksīniem, traucēta vairogdziedzera darbība.Tad jau labāk izmantot veco tautas līdzekli – struteņu sulu. (Strutenes šim mērķim lieto arī homeopātijā) Ar svaigu struteņu sulu regulāri ieziež kārpu, līdz tā pazūd. Šī metode var palīdzēt, kaut arī ne simtprocentīgi. Ja pēc 2–3 nedēļām vēlamo rezultātu joprojām nav, jāmeklē cits risinājums.

pirms 14 gadiem  

Mārīte Hanna, pirms 14 gadiem :

paldies

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Anda Mei

+3606

 
no tautas medicīnas efektīvi palīdz (mamma ir mēģinājusi) lielā zaļā sienāža pielikšana pie kārpas tā, ka viņš iekož! procesa mīnusi ir tādi, ka šobrīd ir ziema un sienāzi arī vasarā ir atrast grūti, jo viņi vairāk vai mazāk Rūjienas pusē dzīvo.
tie saldētāji, ko var nopirkt aptiekās, darbojas ļoti pretrunīgi - zinu vairākus cilv., kam pilnīgi nepalīdzēja, un kādus divus, kam savukārt perekti nogāja nost! lai veicas atrast savējo!

pirms 14 gadiem  

Mārīte Hanna, pirms 14 gadiem :

paldies

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Man ieteica strutenju sulu. Nu vasasara jau vnk nolauz un pieliec katu klat. vel dzirdets ka ta karpa jarive ar citronu, vai sipolu regulari.. bet tad jau tiesam vieglak un atrak ir piesaldet! tagad aptiekas ir specials lidzeklis gan roku gan kaju karpam!.. tik nez kur tur atskiriba!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.