Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 1577 skatījumi

Vai viegli ir saglabāt optimismu>?un kas jus esat,,optimiskais tips vai pesimists///

Veselība » Cits

saprotams ka visiem iet gruti un visiem ir problemas u.tt bet ka ir vieglak vai tiesam nav vieglak ceret ka vis bus labi,nevis visu vainot un zeloties cik slikti ...saprotams ka daudziem ir slikti un kadam ir labi ..bet vai ta jau nav skaudiba vienam pret otru,..???

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Zane:)

+220

 
Pilnīgi noteikti optimiste! :) Protams arī man ir reizes, kad liekas - nu kāpēc ar mani tā notiek?! Bet tad es saņemos un meklēju risinājumu, nevis sēžu un žēlojos. Ja man rodas problēmas, par tām zin tikai paši tuvākie, un arī tikai tad, ja uzskatu par nepieciešamu viņus ar tām apgrūtināt. Man patīk palīdzēt citiem! Laikam tas man palīdz būt optimistei :)
Ja gribat redzēt īstu optimistu, noskatieties šo. Noklausieties, ko stāsta šis vīrietis, un sapratīsiet, ka viss ir iespējams, vajag tikai to patiesi gribēt :)
http://www.youtube.com/watch?v=MslbhDZoniY&eurl=http%3A%2F%2Fwww.draugiem.lv%2Ffriend%2F%3F209308%26aid%3D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raivis Cielava

+180

 
atkarībā no gadījumu sērijas ieslēdzas vairāk optimisms vai pesimisms, ir labi ka nav visu laiku optimisms, jo jasaprot arī ir bezcerīgi gadījumi, tā ka diezvai var visu laiku saglabāt optimismu, teiktu, ka tas pat nav vēlams, lai neatdurtos pret sienu. Protams ir gadījumi, kad vajag optimismu, piemēram ārstēšanās procesā. Ja nenotiktu slikto gadījumu vai nevēlami notikumi, tad nevajadzētu optimismu un pesimisms arī nebūtu tik liels pie kautkādiem jauniem un līdzigiem gadījumiem, uzskatu ka labi ir būt pa vidu un katrā dienā pasvārstīties - būt abiem :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

A. L.

+7446

 
Ir mēģināts saglabāt, bet tas nav īpaši viegli izdarāms tad, kad viss apkārt jūk un brūk un nekas nesanāk kā gribēts! Tā, ka mana atbiolde uz šo jautājumu ir - Nē, ir grūti būt optimistam!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ja nav no dzimssanas, tad tikai ar passiedvesmu

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

kad redzu visur mīnusiņus es rādu **c*!, un tad man visur redzās plusiņi, spried pati!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aigars Lociks

+2278

 
pofigists

pirms 14 gadiem  

Lita.... Simaža...., pirms 14 gadiem :

nu to jau es sapratu...;)par tevi...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

briziem nav viegli opimismu saglabat,bet jacensas. tad vieglak dzivot. es esmu lielakoties optimists. protams degums jebkuram var nokarties,kad neiet viegli.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

A. L.

+7446

 
Man, personīgi nav viegli saglabāt optimismu, jo esmu liels pesimists, taču ja ir laba motivācija, tad tas, manuprāt ir iespējams! Vajag tikai labu gribasspēku un tad jau var būt arī optimists! Jautājums gan ir, uz cik ilgu laiku tā var! ;)

pirms 14 gadiem  

Lita.... Simaža...., pirms 14 gadiem :

bet pamegini,,visu laiku saglabat optimismu,tu jutisies daudz vieglak un priecigaks par dzivi,lai ko dzive mums naktos pardzivot mes to tapat pardzivojam un klustam stipraki..ar katru reiz.;)bet dazreiz var but ari pesimists vai ne...;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.