Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

verners osis

+16083

 
Ja ir aizdomas,aizej pie ģimenes ārsta,paņem norīkojumu pie onkologa-tad sāksies murgs,līdz atbildei vismaz 3 mēneši,labākajā gadījumā un bezgalīga staigāšana,ja nav aizdomas,labāk aizmirsti par šo tēmu.60% varbūtība ,jo vairāk domāsi-saslimt,nekā kad būsi optimiski noskaņots.Tā saucamās vēža šunas,jeb atšķirīgās ir katram cilvēkam,tikai nezin ka pēc citi slimo,citi nē.Citiem viņas strādā kā šunu atjaunotāji,citiem kā šūnu veidotāji.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Velns viņ zin no kā kuro reizi tas maita iztaisās. Bet kamēr tev viņa nav un nav arī aizdomīgu pazīmju,tikmēr nelauzi galvu par to. Centies izvairīties no mediķu ieteiktajiem riska faktoriem. Viens no riska faktoriem ir arī pārāk liela raizēšanās. Tā ka nomierinies un dzīvo priecīgs tajā laikā,kas tev uz šīs zemes piešķirts.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Aptuveni piektā daļa no visiem ļaundabīgajiem audzējiem ir pārmantoti. To attīstību nosaka noteikti gēnu defekti jeb mutācijas, kas tiek pārmantotas no paaudzes paaudzē. Pārējos gadījumos audzēju attīstībā noteicoša loma ir citiem faktoriem. Visbiežāk pārmanto krūts - olnīcu un resnās zarnas vēzi. Retāk priekšdziedzera, kuņģa, nieru, ādas vēzi. Pēc klīniskajiem kritērijiem, vēzis pārmantojas pa vienu orgānu līniju (piemēram, ģimenē vairāki cilvēki slimojuši ar krūts vai resnās zarnas audzējiem). Risks atkarīgs no ģimenes ciltskoka - kas ir slimojis, kādā vecumā, cik daudz radinieku. Lai noteiktu gēnu mutācijas, indivīdiem ar paaugstinātu risku tiek veiktas molekulārās analīzes.

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Principā iespēja, ka būsi pārmantojis vēzi ir niecīga, tā kā esi vīrietis, bet vēzis tika konstatēts tavai vecmammai. Riska grupā ietilpst tava mamma un māsa(s), ja vecmamma bija mammas mamma. Tomēr jebkuram cilvēkam var attīstīties vēzis un to lielā mērā ietekmē mūsu dzīvesveids. Viens no lielākajiem riskiem ir smēķēšana!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.