Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1900 skatījumi

kā vislabāk ārstēt brūci ?

Veselība » Cits

Lietainā laikā gāju plikām kājā un paslīdēju uz ietves un riktīgi nobrāzu kājai vienu pirkstu un norāvu daļu no naga, ļoti sāpīgi un nevaru valkāt normālus apavus. Kā vislabāk sadziedēt ? neko nelikt un gaidīt kamēr izveidojas krevele ? vai arī likt marli ? vienīgā problēma ka marle vislaik pieraujas klāt un grūti dabūt nost. Cik ilgā laikā ataugs nags ?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

SINTIJA VINTERE

+643

 
hmm... nu visdrīzāk sāks augt jauns nags un vecais nokritīs... vari mēģināt aptiekā nopirkt Solcoseryl gēlu(slapjo brūču dziedināšanai un attīrīšanai) vai arī kādu līdzekli , kas ir pulvera veidā- visdrīzāk tādu, tas varētu neizraisīt marles pielipšanu( pirms tam protams attīrot brūci- nezinu vai drīkst ar ūdeņraža pārskābi, bet es to lietoju lai attīrītu un deznficētu visas brūces, kas man bijušas) :)

pirms 14 gadiem  

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

paldies, noderēs :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Marli un apsējus likt nevajadzētu, ja vien brūce neasiņo! Vietu vajadzēja dezinficēt, piemēram, ar ūdeņraža pārskābi un lieliski dziedē uz brūces uzliktas ceļmallapas. Lai ceļmallapas turētos, kājā uzvelciet zeķi. Tāpat arī varat apjautāties aptiekā pēc kāda līdzekļa brūču apstrādāšanai, piemēram, streptocīda ziedes!

pirms 14 gadiem  

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

brūce neasiņo, be struto nedaudz, kaut gan ir tīra un nav infekcija. Par ceļmallapām gan nezinu, parasti tad ļoti struto un man labāk nepaliek..

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Strutas nozīmē infekciju! Tā, ka jāiet vien ir pie ārsta! Un lai pirksts sadzītu, traumētais nags ir jānoņem un vieta jādezinficē, kā arī jāizdara inejkcija pret stinguma krampjiem!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.