Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3090 skatījumi

dabuju pa aci. viss vaigs piepampis, bet taja puse deguns nejutigs, zobi augshlupa un vaigs nedaudz. ko darit? vai gaidit, kad pampums nav?

Veselība » Cits

Dabūju pa aci, acs zila, viss vaigs piepampis pamatīgi. Zilums, pampums gan jau noies - bet uztraucos par to, ka tajā pusē deniņ rajons, degunam apakšējā daļa, zobi daži augšžoklī un lūpa ir nejūtīgi - sajūta tāda, kā zobārsts, kad iešpricē šprici. jau 2 diens tā ir. ko darīt? gaidīt, kad pampums noiet? griezties pie ārsta jo ātrāk jo labāk? jā tā - tad pie kura un kur?

Paldies

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Līdzjūtības :(
Labāk jau aizej pie ārsta, arī zobārsta. Pašam bija līdzīgs gadījums 35 gadus atpakaļ, sekas tādas, ka "situma" vietā zobi sačakarēti un ar laiku beidzās nost.
Momentā aukstu kompresi, bet zilums būs, neko nepadarīsi. Saulesbrilles uz acīm ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Vari gaidiit kad noies pampums, jo kad ir uzpampis, tad taa ir, ka iisti nejuut. Galvenais, lai nav trauceeta sejas miimikas kustiiba un nekas nav paralizeets. Ja ir lauzts deguns, tad to var sajust UZREIZ, jo saapes ir tadas, ka visu laiku asaro acis un tur nu pampuma nejuutiiguma nav. Pietam degunam tad ir diezgan pagruuti pieskarties, liekas, ka tur butu nagla iedziita. Ja ej pie aarsta, tad ej pie gjimenes aarsta un vinjam vajadzeetu tevi nosuutiit, uztaisiit rentgenu un pie reizes arii paarbaudiit, vai ar sejas muskuljiem/nerviem/ciipslaam viss kaartiibaa. Tur diezgan daudz to probleemu var buut, arii ar aciim, iekaisumiem deguna dobumos, zobos utt..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

deguns viegli lūzt un pēc tam saaug ar kuprīti, labāk aizej pie ārsta uztaisīt fotogrāfiju

pirms 14 gadiem  

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Man "patiik" metode, kaa to luuzumu peec tam labo, salauzhot veelreiz tajaa pashaa vietaa. Ja taadu staastu zina, tad visi diezgan paarliecinoshi izveelas labaak aiziet savlaiciigi pie aarsta :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vispirms, kā tu dabūji zilu aci?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kārlis Ozols

+1077

 
Turi virsū ledu. Nav jau par sliktu aiziet pie ārsta, ja trauma gūta ilgāk nekā pirms 12 h var gadīties, ka kāds lūzums vai kā....

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.