Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris Tomiņš

+5213

 
  • 14

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 6845 skatījumi

Kā izvelēties pirts akmeņus? Kuri ir īstie?

Veselība » Cits

iznaaca remonteet pirtskraasni.kaa jau plaatiizers,izlieliijos,ka apmainiishu akmenjus ar.ierados pie kaudzes,skatos dazhaadiiba kaa rimi veikalaa.kaadus lai njem.zinu tik,ka smalku struktuuru un bez kaljkjaakmens iestreegumiem.paldies.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (14)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Jānis Peipa

+80

 
jalasa tie kas no riitiem ir norasojuši,bet tie kas ir sausi no liela karstuma spreegaas un pliisiis! taads ir senteevu padoms.Tā darija mans vecteevs kad pirms 20 gadiem atjaunoja pirts kurtuvi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nu es nezinu par tiem laukakmeņiem, bet bija tāda tēma kā indiāņu pirts, kur akmeņus dedzina un tad nes iekš tādas zaru būdeles, kura ir apklāta ar visko. Amerikas indiāņi man mācīja, ka da best ir jau iepriekšminētie vulkāniskās izcelsmes. Tie bija tādi melni, poraini, asi lauzti. Tipa atvesti no nezkuries tur bija. Nezinu kur Z-Amerikā vispār kāds vulkāns būtu.Bet nu bonuss tāds, ka viņi nesprāgst, nelūzt utml

pirms 14 gadiem  

Dženārs Kuļikovs Princis Miesniex 13janvàris, pirms 8 gadiem :

Ziemeļamerikā vulkānu ir ka biezs - Popokatepetls, piemēram uc

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vajag upē skalotos akmeņus , un vēl zilā krāsā akmeņi der, bet ar ne kuri katri.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

saka jau, ka vislabākie tomēr ir no upes. mēs lasījām pa lauku. arī nav ne vainas- jau 6 gadus kalpo. zinu tikai, ka nedrīkst ņemt tos, kuros ir sarkanā krāsa, jo tad pēc pirts galva sāpot, it kā negatīva enerģija sarkanajos.
lai veicas! labu pēršanos!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

pirtis vislabakie ir tiesi laukakmeni,kas ir ar peleku strukturu,kuri ir atrodami uz laukiem.jo laukakmeni ir salisturigi un karstumizturigi,vini neplaisa un atri nozust.upes,ta ir laba doma,bet ne visi ir labi,lielaka dala akmenu plaisa jo vini nav dabujusi ziemas izsalot uv vasaras saule izkarst.

pirms 14 gadiem  

Dženārs Kuļikovs Princis Miesniex 13janvàris, pirms 8 gadiem :

Akmeņi miljonos gadu visu ko ir dabūjuši..

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es savaj pirtijs salasiju akmeņus gar jūru.
Es lasiju tikai melnos un raibos, un man ar viņiem nav neviena problēma, jo neviens akmens man nav saplīsis , un viņi viss atrāk uzsilst un nožūst.

pirms 14 gadiem  

Sandis Kļaviņš, pirms 14 gadiem :

Un vēl viena piebilde novāri akmeņus pirms liec pirtī savādāk ja tur būs kaut kas ar sliktu aromātu tad smaka noturēsies ilgi!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vispār labus akmeņus var salasīt pie jūras - vienīgi jāskatās, lai nepieķer zaļie utt., jo no jūras akmeņus prom nest nedrīkst. Vislabākie būs tie, kas ir ūdenī. Es daru tā - salasu akmeņus, sakurinu uz tiem ugunskuru un ūdeni virsū - tie, kas plīst, lai plīst tagad. Iesaku savākt pēc iespējas daudz derīgus akmeņus, jo gara mīkstums ir tieši atkarīgs no akmeņiem - būs jāeksperimentē. Vieglu garu!
p.s.
Ja ir jautājumi par pirti, tad šo to varu pastāstīt.

pirms 14 gadiem  

Māris Tomiņš, pirms 14 gadiem :

par pirti ir jautaajumi vienmeer.vinjgad sviniigi atvadiijos no smeekjeeshanas,vilku tak 2pak dienaa.nu un tad 3meeneshu periodaa gaaju uz pirti katru dienu.iznjemot pirmdienas,kad taa nestraadaaja.runaa,ka tik biezhi nedriikstot,bet man tik radaas sajuuta,ka nedriiks,jo shausmiigi teereejaas slotas.vai biezha pirts apmekleeshana ir kaitiiga?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+424

 
ar šito lietu arī var ieberzties, jo akmeņi sevī var saturēt kautkādas vielas, kas būtiski var ietekmēt pirtī iešanas procesu...
saprotams ka krīze, bet arī veikalā pardodas akmeņi, tas vismaz ir drošāk... :(

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

saka, ka upes akmenji ir pashi labaakie, bet te jau komentaros domas dalas !

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Savai pirtij akmeņus salasīju Tūjas akmeņainajos krastos, lasīju tikai melnos, kalpo vai vairākus gadus!!!

pirms 14 gadiem  

Māris Tomiņš, pirms 14 gadiem :

tas jau tuvaak.zinu,ka jaalasa no upes gultnes,mazaak siltum-aukstum ciklus izgaajushi,vulkaaniskas izcelsmes.klupshanas akmens ir kraasa,melna,zila,peleeka,bruungana.daudz viedoklju.paldies .

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.