Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

name name

+733

 
  • 3

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 3731 skatījumi

Vai kaut kur internetā ir atrodama ārsta zīmes / izziņas paraugs ?

Veselība » Cits

Vai kaut kur internetā ir atrodama ārsta zīmes / izziņas paraugs (veidlapa izziņai par veselības stāvokli), lai varētu uzrakstīt atbrīvojumu?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pirms dokumentu viltošanas der iepazīties ar Krimināllikuma 275.pantu. Dokumenta, zīmoga un spiedoga viltošana un viltota dokumenta, zīmoga un spiedoga realizēšana un izmantošana (1) Par dokumenta, kas piešķir tiesības vai atbrīvo no pienākumiem, zīmoga vai spiedoga viltošanu, kā arī par viltota dokumenta, zīmoga vai spiedoga realizēšanu vai izmantošanu - soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz četrdesmit minimālajām mēnešalgām. Pie tam LR kriminālatbildība iestājas no 14 gadu vecuma.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Starp citu, ja ir labs printeris un kaut vai programma "Molberts" tad nav problēmu uz ārsta zīmes uzlikt kaut vai namsaimnieka zīmogu.

pirms 13 gadiem  

Sitinia Stnemuz, pirms 13 gadiem :

Vispār jau vēl arī vajag skaneri ar ko nokopēt to zīmogu

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Inga Mersi

+1240

 
1.kārt - tā būs dokumentu viltošana, kurai var iestāties sekas. Bet nu, ja nu mēs tomēr braši tomēr meklējam variantus un internetā nav pieejams, tas ir vēl tāda lieta, kā Vision, skenēšana un pārnešana Word un tad printēšana utt. tikai neaizmirsti, ka vajag šai zīmei vēl arī zīmogu, vo to Tu arī ceri internetā nokačāt, un pēc tam uzprintēt!?

pirms 13 gadiem  

adolfs, pirms 13 gadiem :

tas tiesa, ar wordu nepietiks;
zīmoga vajadzībām nāksies apgūt photoshopu :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.