Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Budweiser

+361

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2734 skatījumi

līdzekļi lai nenāktu miegs.

Veselība » Cits

Esmu dzirdējis,ka palīdzot kola + sķīstošā kafija?Varbūt kādam ir pieredze,varbūt kādi citi ieteikumi?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Renārs Millers

+1799

 
Tev vajag visu kur ir kofeīna, taurīns vai kāda cita stimulējoša viela... Ja tu kafiju pietiekoši daudz lieto ikdienā tad tev pret viņu izstrādājās pieradums un viņa vairāk nepalīdz, tad vari ķerties pie enerģijas dzērieniem jo tajos atskaitot kofeīnu ir vēl daudz citi visādi "labumi", bet ar to neiesaku īpaši aizrauties, jo tā vari sačakarēt sirdi un visus pārējos orgānus... Ir vēl viens hardcore variants Vari aptiekā nopirkt guaranas tabletes jo tās ir visstiprākās... Bet vsp ar negulēšanu nevajag pārāk aizrauties, jo ilgtermiņā tas nepiekā laba nenovedīs... Ķermenim vajag to ko vajag un tur neko nevar izdarīt...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
troksnis pilnīgi noteikti neļaus iemigt, kamēr nebūsi galīgi izsmēlis savus spēkus.
Tā kā es nedzeru ne kafiju, ne tos enerģijas dzērienu, bet tikai zāļu tējas un sulas, ūdeni, jo neatbalstu kofeīnu, šajā jomā nespēšu neko ieteikt. Savu miegu es aizdzenu ar darbu - fizisku vai garīgu (kaut ko lasu, kaut ko mācos, pierakstu, kārtoju, kaut putekļus dzenāju pa istabas kaktiem). Ir pilnīgi normāli, ka es spēju negulēt pat 18 - 24 stundas diennaktī, taču tā kā gulēšana man ir viena no patīkamākajām nodarbēm, es guļu vismaz 10 stundas dienā :) Ir pierādīts, ka tie, kuri regulāri vidēji guļ ilgāk kā citi, arī dzīvo ilgāk un mazāk slimo, saglabājot jauneklīgāku izskatu ilgāk kā citi.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Troksnim jābūt diezgan haotiska rakstura, jo es vairākus gadus biju pieradis vilcienā braukt regulāri pa naktīm stundas sešas, septiņas. Kopš tā laika, kad skan smagais metāls daudz maz vienādā skaļumā, man sāk nākt miegs. Arī diezgan skaļi, kad skan.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Tas tiesa, ka pie vienveidīgām skaņām organisms ar laiku pierod. :) Arī man ir vairākas dziesmas, pie kurām, lai gan tās ir smagā metāla kategorijā, nāk miegs :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
jebkurš no šiem līdzekļiem Tevi tikai čakarē, nevis palīdz. Lai vai kā - man piemēram ja nāk miegs, varu arī stāvus gulēt autobusā vai vasaras festivālā zālē pie pašas skatuves.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

elina

+340

 
kola+kafija+enerģijas džeriens!!!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sandis Zemītis

+294

 
panem un ieliec mutē nātri tochna negulēsi

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars Amolins

+167

 
uztaisi lielaja kruze stipru teju no rita bez cukura uz izdzer visu garabteju pec 5 min nevelesies gulet

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Klasiskajā kolā ir 34mg kofeīna, tādēļ, ja garšo kolas dzērieni, tas izvēlieties diētisko pepsi cola - 69mg. Visvairāk kofeīna ir kafijā no 80 - 206mg, pie tam visbagātākās ar kofeīnu ir rupja maluma kafijas, piemēram, Arabika, kas ir nopērkama arī Latvijā. Kofeīns ir arī melnajā tējā - 86mg, enerģijas dzērnienos tā ir samērā maz - 100mg. Kofeīns nedaudz ir arī šokolādē, it īpaši melnajās.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.