Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kristīne

+343

 
Katram sava individuāla pieeja...\
Man nekad nav palīdzējušas ne konfektes, ne košļenes...
Bet lai cik amizanti no malas neizskatītos, tajā momentā kad jūtu spiediena svārstības, sāku žāvāties muti verot cik vien plati iespējams, kā pie zobārsta....šis te nostrādājis vairāk nekā 15 lidojumos....
Esmu ievērojusi, ka nevajag sēdēt pa vidu pie spārna.....

pirms 13 gadiem  

ieva estere barkāne, pirms 13 gadiem :

es ari parasti lidojuma laikā, ik pa laiciņam veru muti vaļā līdz ausīm :'D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Solveiga V.

+60

 
sēdēt aizmugurē

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
pirms pacelsanaas vajag muti attaisiit valjaa liidz galam un tureet, buutiibaa ar atvertu muti vajag paarciest to briidi kameer beidzas pacelsanaas !! tad ausis neaizkriit ciet nevienam !!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Pakošļā pacelšanās laikā košļājamo gumiju. Pēc tam, kad augstums ir uzņemts, nekas speciāli vairs nav jādara. Tāpat košļājamo gumiju vajag pakošļāt nosēšanās laikā.
Ir vēl metode rīt siekalas un turēt vaļā muti - ne jau līdz ausīm vaļā, bet gan tā, lai neizraisītu par sevi neviltotu interesi no apkārtējiem.
Ausis aizkrīt jutīgākiem cilvēkiem un sevišķi tad, ja lidmašīnas pilots lidmašīnu pārāk strauji manevrē nosēšanās vai pacelšanās laikā. Tā kā liela nozīme ir arī pilota prasmēm.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nekādi īpaši profilakses pasākumi nav nepieciešami, varat pakošļāt piparmētru košļājamo gumiju, biznesa klases pasažieriem parasti dod ļoti piparmētrainas konfektes. Vieta neietekmē cilvēka pašsajūtu lidojuma laikā, pie tam lielākajā daļā aviolīniju vietas numurs tiek nodrukāts uz iekāpšanas talona un visiem ir jāsēž savās vietās. Bet visdrošākās vietas pēc visu aviokatastrofu analīzes datiem ar vislielāko izdzīvošanas iespēju ir lidmašīnas aizmugurē, kur izdzīvošanas iespēja ir par veseliem 40% lielāka nekā biznesa klasē lidmašīnas priekšpusē. Dīvaini, ka neviena aviokmpānija nav pārcēlusi biznesa klasi uz lidmašīnas aizmuguri un izvērsusi pamatīgu reklāmas kampaņu!

pirms 13 gadiem  

Niks, pirms 13 gadiem :

Nekas dīvains tas nav - nezin kura normāla aviokompānija gribētu paziņot, ka tās lidmašīnu pasažieriem jāgatavojas ciest katostrofā.
Lai gan - mūsdienās laiku pa laikam nākas vērot kā kompānijas sevi pasniedz kā orientētas pilnīgiem idiotiem.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Sava loģika jau tur ir, bet viss ir atkarīgs no mārketinga un veidā, kādā tas tiek pasniegts. Ja es maksāju 3 reizes lielāku summu nekā economy klases pasažieris, tad gribētu, lai par mana nauda tiktu izmantota ne tikai, lai man pasniegtu ēdienu porcelāna šķīvjos, bet arī domātu par manu drošību iespējamo negadījumu laikā. Gan jau pienāks laiks, kad pie tā nonāksim!

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Vairums cilvēku tik tiešām izvēlas saldus melus nevis skarbu patiesību! Es gan izvēlos otro un sevi par idiotu nezuskatu!

Niks, pirms 13 gadiem :

:D
Vēl varēji uzraksti, ka sāki dienu ar TVNet pēc viņu pēdējās (varbūt priekš-) kampaņas

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man arī ausu problēma ir lielākais bieds, kad jālido ar lidmašīnu. esmu izmēģināju visu. - sūkāt konfektes, vērt muti ļoti plaši vaļā, žāvāties utt. itkā palidz, bet tikuntā manas ausis ir ļoti, ļoti , ļoti jūtīgas un tās krīt ciet. ir pat bijuši gadījumi, kad pēc lidojuma tās neatnāk vaļā pt paris dienas. ar visu deguna taisīšanu ciet utt.

vēl esmu dzirdējusi, ka pirms lidojuma vajag iepūst degujā kādu deguna pūšamo. tas īsti ir vienalga kādu, vienkārši tad laikam mīkstina to gļotādu, un tas arī nedaudz palīdzot.

BET mana draudzene kautkur atrada tādus dīvainus, zilus ausu puļķīšus, kas noņem spiedienu lidojuma laikā. viņa teica, ka viņai tie ir ļoti palīdzējuši, un ka ausis nav kritušas ciet.

rīt pati lidošu uz franciju un tagad man pašai arī ir šie ausu puļķīšu. ļoti ceru, ka tie man palīdzēs un manas ausis nekritīs ciet.

ja tie man būs palīdzējuši, iesacīšu ! :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krītot lidmašīnai no ~ 10 km augstuma, šaubos vai ir kāda nozīme kur sēdēt. Tāpat no Tevis nekas nepaliks pāri ;)

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Ir nozīme! Lidmašīnas nav akmens un ir drošākais transporta līdzeklis, kuram visi vadības rīki un ierīces ir dublētas, analogu tam civilajā transportā nav! 90% negadījumu notiek cilvēciskā faktora dēļ jeb citiem vārdiem sakot pilotu vai gaisa kontrolieru kļūdas dēļ, tāpat arī visbīstamākā ir pacelšanās un nosēšanās. Pasaulē ir daudz lidmašīnu avāriju, kurās ir izdzīvojušie, ieskaitot tādas, kur izdzīvo pilnīgi visi pasažieri.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.