Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Lauris Gusevs

+535

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2371 skatījumi

rentgens

Veselība » Cits

man tika pirms divām ar pusi nedēļām veikts rentgens labās kājas potītei... aizbraucu uz cēsu slimnīcu kur veica rentgenu. lauzts... pagājusas divas ar pusi nedēļas braucam uz poliklīniku- pārbaude kā dzīst. izrādās sadzijis.. arsts brīnijās un domāja ka pa ātru. tagad man gipsis nonjemts... tatad jautāju- kur varu redzēt rentgena uznēmumus internetā jo ārsts tur redzēja manus ieprirkšējos uzņēmumus un no šodienas... un jautājums nr2 man sāp kāja kad staigāju bet ne pārāk traki un pēdai abās pusēs zils bet salaužot kāju es tur nesasitu.. vai man kāja beigs sāpēt vai vai tas nav normāli? man liekas ka zilumi radušies nākot mājās jo nebraucu ar taksi bet ar autobusu.....varbūt gipsis nonemts par atru?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Edgars

+327

 
es ieteiktu teu aiziet uz komjūtertomogrāfiju, dabūn nosūtījumu un tas apmēram izmaksās 10Ls vismaz stradiņos. Es salauzu tipa kājas pirksta pamatnes kaulu un ārsts saka lauzta, pēc 10 dienām ejot uz pārbaudi ar visu ģipsi ko uzlika cits ārsts saka ka nekā nevar tai rengenā redzēt un nosūtīja uz komjūtertomogrāfiju. Izrādījās ka kauls ir izsits no enģes tā teikt un jau sācis sadzīt nepareizi, beidzās viss ar operāciju lai atlauztu un ieliktu vietā. Rengenā smalkas lietas nevar redzēt a komjūtertomogrāfijā ir 3D atēli kas ir ierakstīts CD un paliek teu uz rokas. Bet kur var redzēt bildes netā nezinu gan

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Edgars

+327

 
Lai vai kā bet potīte divarpus nedēļās es domāju ka nevar sadzīt pietiekami labi pēc lūzuma jo potīte ir tā vietas uz kuras ir gandrīz viss ķermeņa svars - slodze

pirms 12 gadiem  

Lauris Gusevs, pirms 12 gadiem :

nu tas tiesa...a ko man tgd atkal uz rentgenu braukt vai pie cita traumatologa???

Edgars, pirms 12 gadiem :

Nu nezinu vai akal rengenu taisīt bet pie ārsta noteikti vajag aiziet ja ir kādas tā teikt komplikācijas potītei un sāp. Ja ir vēlme varu ieteikt to traumatalogu pie kā es eju viņš mani ar nōsūtīja uz komjūtertomogrāfiju un operāciju taisīja.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

ivarsi

+11583

 
Noteikti būtu labāk, ja vēl pastaigātu ar ģipsi. Potīte vārīga un svarīga vieta.
Zinu no savas jaunības pieredzes: gadījums bija līdzīgs. Vienā vietā rentgenā saskatīja plaisu kaulā, otrā vietā nē. Jaunības dullumā atteicos no ģipša, tagad pēda šķība.

pirms 12 gadiem  

Lauris Gusevs, pirms 12 gadiem :

un vel jaklibo un saap petstam????

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.