Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kontrabanda pieaugs, jo tagad jau puse smēķētāji pērk cigaretes, kas ievestas no Krievijas.Bet vai samazināsies smēķētāju skaits, domāju ka nē, nav iemesla.

pirms 14 gadiem  

Edgars Paulis, pirms 14 gadiem :

kontrobandas cigaretes bieži ir pārkaltušas , nekvalitatīvas , arī švakas.
līdz ar to pīpējas vairāk. un cena līdzsvarojas ar veikala cigaretēm. pārbaudīts ar cigaretēm no lētā gala. tad jau labāk pirkt pagaidām veikalā. kā būs tālāk tā attiecība-redzēs.

Kristīne Medvedeva, pirms 14 gadiem :

NU no Krievijas piemēram ieved cigaretes, kas nemaz pie mums nav nopērkamas, kas šobrīd ļoti populāras pie mums :). Tā kā domāju , ka smēķē un smēķēs

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
kaa piipmanis ar noslieci uz piipeet daudz,teikt .cena kaa nostmeshshanas motivaacija nav nopietna.naudinjas nonjem citaam gjimenes lietaam.kontrobada viennoziimiigi pieaugs,taa tak nes droshu peljnju.ir valjeejaa tabaka,pashaudzeetaa.taupa izsmeekjus,kurus peechaak izmanto piipee.pieljauju iespeeju,ka saakt gribeetaaji paliks publiskaaki,jo visi varees redzeet kaa laizh pa daargo.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Smēķētāju skaits diez vai mazināsies bet kontrobanda pieaugs. Jo aizliegtais auglis vienmēr saldāks, kaut patiesībā s...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Špakovska

+732

 
Pieaugsies kontrobanda un mazinaasies smeekeetaaju skaits :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.