Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Baiba

+967

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 2146 skatījumi

Stradiņu slimnīca!sveiki, vai kāds/kāda ir veicis Stradiņu slimnīcā degunu operāciju?!

Veselība » Cits

stāsts ir tāds,ka man nu jau pirms 2iem gadiem tika veiktas vienā reizē cik sapratu 3 ķiruģiskas iejaukšanās,jo deguns bija visu laiku ciet,iesnas utt,dzīvoju pāris gadus uz Vibrocil,pie ārstiem gāju vairāk nekā manuprāt vajadzēja,bet jēgas nekādas,līdz sāku meklēt internetā un man ieteica braukt uz STradiņiem pie dr.Benitas Krūmiņas,aizbraucu un nonācām pie slēdziena,ka ir jālabo starpsienas,izlēmu,ka būšu maksātāja,un negaidīšu rindā gadu,jo bija grūti dzīvot un gulēt,ka tev deguns ir visu laiku ciet!
operācija noritēja labi,un pēc trīs denām palaida mājās,visu ievēroju,degunu tīrīju,bet nu jau pēc kāda laiciņa,kad jau palika vēsāks,tas bija uz oktobra sākumu kājas sāka salt un radās problēmas ar spiedienu,likas,ka tas ir sīkums,jo deguns ir vaļā un jūtos kā cilvēks,bet tā nu sanāca,ka jau februāri gāju uz atkārtotu operāciju,un deguns ir joprojām ciet,un kakls sāpēja-iekaisums,piededzināja,bet es joprojām mokos ar degunu,ko lai dara,un vai vispār var kko panākt,vai kādam ir pieredze

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mika

+1912

 
Ja ir nauda, tad labāk par maksu operēt, pats es stresoju 9 mēnešus, kaut gan tā operācija sīkums.
Mani operēja janvārī Stradiņos Krūmiņa. Polipus izņēma un deguna sieniņu izlīdzināja. Hroniskās iesnas kā bija tā arī palika. Tagad pūšu degunā Rhinocort, vēl nav palīdzējis, kaut gan citiem palīdz šīs zāles pret hroniskām iesnām.

pirms 12 gadiem  

Baiba, pirms 12 gadiem :

es ari maksaju,pirmā reize bija augustā (+- 2 gadus atpakalj) 400,00ls un tad februārī 80,00ls,tad gāju,jo kā teica,kkas sašķiebies un kakls sāpēja,izrādās,ka no deguna bija ari kakla sēnīte,un degunu,tad man kala uz dzīvo,zāles nepalīdzēja,visu jutu un asinis pa gaisu,bet diemžēl es mokos joprojām,jāsaka paldies,ka dzīvoju viena,noteikti pa nakti deguns liek par sevi manīt
esmu lietojusi zāles sākot no 2,00ls un beidzot jau pie 10,00ls,arī Hummer,bet nekas nepalīdz,uz nakti iepilinu Vibrocilu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.