Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 629 skatījumi

Lieta ir sekojoša.Dzīvoju daudz stāvu majā,mums ka visas normālās mājās ir setnieks,bet lieta tāda ka mūsu sētnieks ir pārāk vecs lai strādā

Veselība » Cits

Lieta ir sekojoša.Dzīvoju daudz stāvu majā,mums ka visas normālās mājās ir setnieks,bet lieta tāda ka mūsu sētnieks ir pārāk vecs lai strādātu par sētnieku (89g) Un viņam ir meita un viņās vīrs kuriem būtu javeic setnieku darbi viņā vietā,Bet viņi to dara loti reti tsk kad ir sniegs sasnidzis vai logi kapņu telpā jamazgā.Kur es varētu vērsties lai atbildīgās instances pārtrauc šo patiešām vecā cilvēka darbu un liek to darīt reālajiem šā brīža sētniekiem viņa ( meitai/Meitas vīran,kurš knapi kustās visp.

Jau iepriekš paldies par info būšu loti pateicīgs !

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dont know

+800

 
Visus šos jautājumus jārisina -namu apsaimniekotājam.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Krastiņš

+2673

 
Diemžēl pašlaik valstī ir tāda situācija ka sētnieku trūkst un tādēļ pieņem darbā īpaši neskatoties. Mums mājām arī bija tāda situācija ka sētniece salauza kāju un tādēļ viņas vietā uz pāris mēnešiem nozīmēja citu. Viņas vietā ieradās nekopta pēc izskata nenosakāmas dzimtes būtne kas visu dienu sēdēja lejā pie kāpnēm runāja ar savām paziņām kas pie viņas bieži ciemojās un katru dienu "labi" iedzēra. Nebija dienas kad būtu redzējis viņu skaidrā. Diemžēl no tā cieta visi. Vecajai sētniecei viņa nozaga slotas, kā vēlāk atklājās iekurināja sev mājās krāsni ar šīm koka slotām. Mājas piebraucamo ceļu nebija notīrījusi bet iztīrīja 2 metru garu un 1 metra platu taciņu kkur tur kur neviens normāls cilvēks nekad nestaigā un tā katru dienu. Tā ka šī ziema bija diezgan neizturuam. Visi bija tik priecīgi kad atkal atgriezās vecā sētniece :)
Bet par to var sūdzēties arī namā ieceltajam vecājamam kuram ir jābūt informācijai par atbildīgajiem par jūsu māju. Vai nu namu pārvaldei vai privātīpašniekam

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.