Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Anna

+50

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 5092 skatījumi

Kādas procedūras/analīzes veic priekš sanitārās grāmatiņas ?

Veselība » Cits

Mani interesē kādas procedūras/ analīzes taisa priekš sanitārās grāmatiņas, ja saistīts ar ēdināšanu ?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ej pie ģimenes ārsta un saki, ka vajag sanitāro grāmatiņu, viņš pats zinās kur un ko. vai nu saspiedīs zīmodziņus, ja zinās, ka esi vesala, vai arī sūtīs uz visu to elli, atkarīgs no ārsta.
+ sanitārajai grāmatiņai vajag san minimumu. ja nemaldos 20 ls un 2 vai 3 stundas lekcija, ko protams arī var nokārtot ātrāk, ja ir v'ēlēšanās. piu

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

LV portāls

+161

 
Lai saņemto ierakstu sanitārajā grāmatiņā, darbiniekam jādodas pie ģimenes ārsta. Viņš, ievērojot katrai darbinieku kategorijai atbilstošas prasības, pēc veselības pārbaudes sniedz vai nesniedz atļauju darbiniekam strādāt norādītajā amatā, ierakstot atzinumu personas medicīniskajā grāmatiņā.

LV portālā atrodams viss skaidrojums par sanitārās grāmatiņas izsniegšanu http://www.lvportals.lv/skaidrojumi.php?id=219645

Ja darbs saistīts ar ēdināšanas uzņēmumu, tad parasti ir jāveic divu veidu veselības pārbaudes: sanitārās grāmatiņas un obligātās veselības pārbaudes, jo abas pārbaudes atšķiras gan pēc satura, gan pēc mērķa. (http://www.lvportals.lv/e-konsultacijas.php?id=149)

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.