Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Zanze

+21

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 992 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
Ja ir balta mēle, tas nozīmē ka kautkas ar ķermeni nav kārtībā, visizplatītākais baltas mēles gadījumā ir problēmas ar kuņģi, ķermenī izstrādājas Šlakvielas (piesārņots ķermenis) vai arī vienkārši zobu tīrīšanas laikā netiek notīrīta mēle ar mēles tīrītāju, balta mēle noteikti nekādi neietekmē pīrsinga duršanu - vienīgais no sākuma ieteiktu attīrīt mēli un tikt skaidrībā ar mēles baltumu rosinošām problēmām pirms ķermenī ievietot vēl kādu svešķermeni. Pīrsinga dzīšanas laikā ķermenis arī cīnās ar dažādiem iespējamajiem kairinātājiem un tam neierastām lietām - ja mēles baltēšana ir ļoti liela , tas varētu ietekmēt pīrsinga sadzīšanas procesu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nē nevar, baltmēļiem ir aizliegts durt mēlēs caurumus vai arī jāēd kaut ko sarkanu pirms duršanas, piemēram, bietes vai zemenes.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.