Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1161 skatījumi

Ar kādiem tautas līdzekļiem var sp''ecināt savu imunitāti?

Veselība » Cits

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pavasarī vislabāk ar bērzu un kļavu sulām.

pirms 10 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 10 gadiem :

Pilnīgi pareizi! Un nekaitīgi!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
Pats galvenais ir labi izgulēties un tikt galā ar stresu. Tādā jēdziena spēcīga imunitāte nav, jo imunitāte atkāpjas apsaldējoties vai ja organisms ir novājināts. Lai gan ir viena tautas metode kas palīdz, bomžiem imunitāte ir ļoti stipra, ja nav kājas atstiepuši :D

pirms 10 gadiem  

Mārcis Paegļkalns, pirms 10 gadiem :

Un kāda ir šī metode?

Oto , pirms 10 gadiem :

laikam ēst no miskastēm un dzīvot uz ielas...

Ilze Zundāne, pirms 10 gadiem :

Brētliņas tomātos.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Inārai Laizānei. Nav ienācis prātā, ka Jūsu minētais risinājums ir konkrēti Jums un Jūsu konkrētam veselības stāvoklim? Jāņem vērā kuņga skābes daudzums, asins grupa utt., utt. ! Un piens, un piena produkti nav viens un tas pats! Laiku pa laikam - piem. katru otro vai trešo dienu paēsties svaigu lauku biezpieniņu! Tur daudz kaļķa, ja treknums ir sākot ar 18% ! Tikai ne galīgi vājpiena! No tiem jēga nekāda! Daudzas bioķīmiskas reakcijas nevar notikt galīgi bez piena produktiem! Bet ne galīgi liesajiem! Liesie pat var nodarīt organismam ļaunumu tādēļ, ka nepietiekams tauku procents neļauj sev piesaistīt vajadzīgo (ja nemaldi°os olbaltumvielas). Pameklējiet internetā par to, ko dara piena produkti mūsu organismā! Nesen televīzijā REN TV bija õti izsmeļošs raidījums par šo p.produktu tēmu!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ināra Laizāne

+1797

 
Galvenais imunitātes ienaidnieks - stress un par maz dzīvesprieka!
Dari to no veselīgā, kas tev sagādā prieku: vingrot vai skriet vai strādāt dārzā vai peldēt vai spēlēt basketbolu vai trenažieri...
Atsakies no piena produktiem, nepārēdies, ej gulēt pirms pusnakts, vislabāk ap 22.oo, un piedomā, ko ēd. Vīriešiem nāk par labu ēst dārzeņu virszemes daļas, vēlams, gatavotas saskarē ar uguni, resp, vismaz apceptas (ja ne vispār gatavotus vokpannā) pirms vārīšanas vai sautēšanas; arī graudaugu produktus ieteicams pannā( cepeškrāsnī) pirms vārīšanas mazlietiņ apcepināt sausā veidā.

pirms 10 gadiem  

Ēriks Matisons, pirms 10 gadiem :

Paskaidrojiet lūdzu, kādēļ būtu jāatsakās no piena produktiem? Tīri intereses pēc jautāju.

Ināra Laizāne, pirms 10 gadiem :

Pieaugušiem cilvēkiem nav atbilstošu ''līdzekļu'', ar ko pienācīgi sašķelt pienu un tā produktus. Tas veicina gan tā saucamo ''gļotu'' veidošanos, kas ir pamatmateriāls iesnām, krēpām un līdzīgām nejaucībām, gan iekaisuma procesu aktivizāciju. Pēc pašas pieredzes- mūžam esmu mocījusies ar iesnām un to komplikācijām;ko tik neesmu izmēģinājusi..Kad apm. pirms pusgada atteicos no piena par kādiem 90%, minētā vaina kļuva pulka vieglāka.

Oto , pirms 10 gadiem :

Tās nu ir muļķības. Ziemeļu tautām arī pieaugušajiem ir fermenti piena sašķelšanai. Nevajag pārnest internetā sagrābstītas muļķības un attiecināt to uz pašiem. Pat ja pienu nevarētu sasķelt, tad vienīgās sekas ir "šķidrs vēders", jo tad pūst nevis sagremo.

Ināra Laizāne, pirms 10 gadiem :

Un manuprātm,muļķība ir ignorēt cita cilvēka konkrētu pieredzi. Ja šķiet, ka ''pūšanas'' procesi zarnās ir nieks vien, tad atliek tikai pabrīnīties, cik dāsni radītājs ar fizisko veselību apveltījis, žēl gan, ka mentālā ziņā Viņš nav bijis tikpat dāsns...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Linda Stīrija

+2445

 
Pavasarī - visi zaļumi (loki, dilles un diedzēti graudi), bet visu gadu imunitāti var uzturēt iekļaujot uzturā sezonā esošus augļus un dārzeņus.

Garas pastaigas svaigā gaisā, kvalitatīvs miegs un daudz šķidruma (ūdens vai zāļu tējas).

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Uz savu galvu šajos jautājumos nevajag 'līst iekšā, var nodarīt sev ļooti lieli ļaunumu, pat nomirt.
Zelta likums medicīnā: NETEAISI LABU PAR VĒLLABĀKU.
Konsultējies ar Imunologu un savas pamatslimības slimības speciālistu.
Neaizmirsti no ģim ārsta paņemt norīkojumu pie imunologa-būs tikai jāmaksā valsts noteiktais pacienta līdzmaksājums-agrāk bij Ls 3,-. Veiksmi Tev!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ej uz mežu, kurš ir 5km attālumā un kurā var nokļūt pārpeldot upi vai ezeru, un ēd tur atrodamās meža veltes (sēnes, ogas).
Dari to katru dienu, neatkarīgi no gadalaika un laikpstākļiem.

pirms 10 gadiem  

Oto , pirms 10 gadiem :

Kā reiz "roņiem" vispārējā imunitāte ir zemāka.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.