Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 804 skatījumi

Vai elektronisko cigareti bez nikotīna var izmantot kā tvaika inhalatoru?

Veselība » Cits

Vai elektronisko cigareti bez nikotīna var izmantot kā tvaika inhalatoru? Varu arī bez garšiņām. Priekš plaušām, lai paliek arī nākotnei un nav jābāž galva katliņā un jāapsedz. Vai var? Tas ļoti atvieglotu visu, jo no elektroniskajām cigaretēm nāk tvaiks.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Meitene

+1032

 
tvaiks no viņām nāk, bet cik lasīts, izdalās arī dažādi kaitīgi ķīmiski savinojumi, piemēram, no tām pašām detaļām

pirms 9 gadiem  

Kristiāns Putniņš, pirms 9 gadiem :

Laikam ka atturēšos un iegādāšos dārgāku ierīci tam paredzētajam nolūkam.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Elektronisko cigareti var izmantot tikai tam paredzētajam mērķim, nekam citam tā nav paredzēta. Ar vai bez nikotīna, saskaņā ar Lielbritānijas Veselības dienesta datiem, elektroniskās cigaretes izraisa plaušu bojājumus. Tā ka met vien to draņķi laukā un tā vietā, lai ierobežotu skābekļa padevi savām plaušām, labāk dodies paskriet, pavingrot vai pasportot, uzturies svaigā gaisā. Smēķēt sen jau vairs nav stilīgi.

pirms 9 gadiem  

Kristiāns Putniņš, pirms 9 gadiem :

Mans fiziskais stāvoklis pagaidām nav pietiekami labs tādam aktivitātēm. Un runa nav par smēķēšanu, pilnīgi par citu lietu.

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Ja fiziskais stāvoklis ir pietiekami labs, lai pajautā.lv noformulētu un uzrakstītu jautājumu, tad tas ir pietiekami labs, lai nodarbotos ar sportu, pavingrotu vai vismaz veltītu laiku pastaigām svaigā gaisā.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aicis

+1054

 
Es saviem bērniem neatļāvu lietot elektronisko cigareti, kamēr tie paši nesāks pelnīt un neatradīs paši savu dzīvokli, jo,tajā tik un tā ir nikotīns. Un pat ja bez nikotīna, tad kam man būtu jātic, policistam, kurš sastādījis protokolu, par to ka mani bērni smēķē, vai bērniem kuri melo, ka viņi smēķējuši neīsto cigareti.

pirms 9 gadiem  

Kristiāns Putniņš, pirms 9 gadiem :

Es pats pelnu savu naudu, vienīgais ko man vecāki dod ir jumtu virs galvas un ēdienu. Un publiskās vietās viņu NELIETOTU, neesmu jau tik stulbs. Un kādā sakarā tiek pieminēts nikotīns ja skaidri un gaiši uzrakstīts jautājumā uzrakstīts ka bez nikotīna. Galu galā neesat jau mans tēvs.

Aicis, pirms 9 gadiem :

Nu tad jautā arī savam tēvam, nevis šeit svešiem cilvēkiem. Es tikai izreicu savu viedokli. Ņemot vēra to apstākli, ka esi nepilngadīgs, tev smēķēt ir aizliegts ar likumu un nav svarīgi kurā vietā tu to darīsi. Ja tevi pieķers aiz garažas, tad tavus vecākus tik un tā sodīs.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.