Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aigars Augulis

+431

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2036 skatījumi

Jūs arī iekritāt?

Ziņas un jaunumi » Cits

Isziņa no 1803 - Labi!Tev ir 6 jauni kredīti ... utt.
Isziņa no1803 - Vai gribi izjokot savus draugus? ... utt.
Nekur neesmu līdis,pasūtījis, abonējis! Izrādās šis ir paaugstinātas maksas pakalpojums,par kuru man jāmaksā!!!!! Pret savu gribu!
Atsaucieties ,tā teikt, likteņa līdzbiedri!
Kā reāli tikt ārā no šī kapitālisma akceptētā murga? Varbūt sasaucamies ,visi šai bedrē kritušie?
Cik tad mūsu galu galā ir?!!
P.S. Interesanti kur šis kantorītis atrodas,kāds varbūt zin?

Pirms 14 gadiem

Kas meklē,tas atrod! Aizsūtīju īsziņu. Ar vienkāršu ''Stop'' nepietiek!Jāraksta ''Cooliq Stop'' Atnāca arī atbilde:Visi tavi abonementi ir izbeigti.Tu vairs nesaņemsi īsziņasno 1803 MundoMe. Ziņu saglabāju,ja nu kas! Paldies LMT pārstāvim par palīdzību!

Aigars Augulis, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Kapitālismu nevajag vainot, tam nekāda sakara nav. Tas, ka pie mums nav kontroles pār tādām lietām gan. Un fiziski atrast šitos bez 007 palīdzības ir neiespējami, viņi zin, ka katrs "abonents" vēlas dažādām radošām metodēm apstrādāt viņu fizionomijas.

Iespējams, ka tu sāki "abonēt" "pakalpojumu" tieši pēc ziņas saņemšanas, kad atbildēji, vai zvanīji uz kādu nor'ādīto numuru.

Pirmkārt uzreiz paziņo savam mobilo operatoram ar piebildi, ka nekādā gadījumā nemaksāsi par tādu lietu. Tāpēc es nekad nelietoju automātisko rēķinu apmaksu, var pamosties ar tādiem mīnusiem.

Paskaties Patērētāju tiesību aizsardzības centra mājaslapā www.ptac.gov.lv tur palīdzību atradīsi. Diemžēl viņiem resursu maz.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aigars Kručs

+291

 
Tele 2 piedāva bezmaksas pakalpojumu nobloķēt paaugstinātas maksas īsziņas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pazvanot uz LMT , vai uz kādu citu firmu, pie kā piesaistīts nummurs, viņi atsaka pakalpojumu, man tā bija

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Uztraukumam nav pamata, ja neesat pasūtījis un pakalpojumu, nosūtot atbildes īsziņu no sava tālruņa vai arī to nav darījis kāds no jūsu bērniem, sieva vai citiem cilvēkiem, kam ir piekļuve jūsu mobilajam tālruniem. Saņemtā īsziņa ir reklāmas īsziņa, jo kādreiz kaut kur esat piekritis saņemt šādas īsziņas, slēdzot līgumu ar mobilo operatoru, reģistrējot mobilo tālruni sava operatora portālā, wap vai uzrādot tālruni kāds atlaižu kartes saņemšanai. Mūsdienās daudzi uzņēmumi piedāvā bezmaksas kredītpunktus vai kādu produktu, ja pieteiksieties uz to sniegtajiem pakalpojumiem, tas saucās mārketings. Nevienu paaugtinātas samaksas īsziņu pakalpojumu nevar pieteikt ievadot tikai tālruņa nr, tālruņa īpašniekam ir jānosūta atbildes īsziņa vai jāievada atsūtītais kods. Tā, ka, ja neesat pārliecināti par to, ka jūsu bērni nav sastrādājuši nedarbus un šos pakalpojumus pasūtijuši, tad savam mobilajam tālrunim ir jāuzliek kods vai tālrunis jātur pie sevis!

pirms 14 gadiem  

JanKa, pirms 14 gadiem :

HA HA HA HA HA HA HA Nevienu paaugtinātas samaksas īsziņu pakalpojumu nevar pieteikt ievadot tikai tālruņa nr, tālruņa īpašniekam ir jānosūta atbildes īsziņa vai jāievada atsūtītais kods. HA HA HA HA HA HA HA
es vārtos pa zemi no smiekliem, piedod, muļķības, jāatzīst, ka pats esmu iekritis vienkārši ievadot numuru...

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Vārtīties jau tu vari, bet ja neesi pats pasūtījis pakalpojumu, tad to ar tavu mobilo tālruni ir izdarījis kāds cits!

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Ievadot savu vai kādas citas personas tālruņa nr., tālruņa īpašnieks saņem īsziņu ar lūgumu apstiprināt pakalpojumu, nosūtot no šī tālruņa atbildes īsziņu vai ievadot uz tālruni atsūtīto kodu uzņēmuma mājas lapā. Ja šāds apstiprinājums netiek saņemts, tad nekāda nauda par pakalpojumu netiek atvilkta un pakalpojums netiek sniegts! Tā, ka vainīgi ir paši cilvēki, kas vairs neprot dzīvot 21.gs un domā, ka mūsdienās kaut kas vēl ir par brīvu!

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

JanKa

+80131

 
Tiešām nekur nekur neesi ievadījis savu tālruņa numuru? Varbūt kāds cits pie tava tālruņa varēja tikt, bērni vai draugi kādā burziņā tevi izkokoja? Lai gan uz daļu "pakalpojumu" var pieteikties vienkārši ievadot tālruņa numuru kādā interneta vietnē un netiek sūtītas nekādas apstiprinājumu īsziņas, līdz ar praktiski tavu numuru var ievadīt kļūdas dēļ un tu sāc saņemt "pakalpojumu" par to uzzinot reizi nedēļā.
Ja tas Mundome, tad lai atteiktos mēģini nosūtīt tekstu STOP uz 1803, firma ir reģistrēta Nīderlandē un vienīgā adrese ir abonentkastīte, zābakus vari nepucēt, pa degunu sadot viņiem nevarēsi.
Cerēsim, ka šī lieta: http://www.apollo.lv/portal/news/articles/212070 beigsies ar taustāmu rezultātu un mobilo paklapojumu sniegšana tiks sakārtota.

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Nevar uz nevienu maksas pakalpojumu pieteikties vienkārši ievadot mobilā tālruņa nr., šādu iespēju nesniedz neviens mobilo tālruņu operators.Lai pieteiktos uz pakalpojumu ir jānosūta atbildes īsziņa vai jāievada pakalpojuma sniedzēja mājas lapā atsūtītais kods.Visa tā žurnālistu saceltā ažiotāža ir bez nekāda pamata! Ja cilvēks nav pārliecināts par saviem draugiem, radiem un tuviniekiem, tad savs mobilais tālrunis nav jāsvaida pa galdiem un jābrīnās,ka kāds kaut ko ir pasūtījis vai kur zvanījis!

Aigars Augulis, pirms 14 gadiem :

Te jau tas humors! Kādai ielasmeitai prasa: No kā tev tas bērns? A kā lai es zinu?Pārlaid ar ripzāģi pār pakaļu un pasaki kurš zobs aizķēra?
A kā lai es zinu kurš no1803 zobiem ķēra? Nevainības prezumpcija Mani šeit arī vairs nepasargās.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.