Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1689 skatījumi

Kur lai zvana,lai uzziantu kas par cilveku dzivo nteikta aderese? Uzzinot ne tikai dziv. ipasnieku, bet to kas tur vel dzivo. Paldies!

Ziņas un jaunumi » Cits

Sveiki.
Man vajadzetu uzzinat, kur var pazvanit, uz kadu numuru, lai uzzinatu noteikta adrese dzivojoso cilveku.
Esmu zvanijusi uz 1188, bet man pasaka tikai dzivokla ipasnieku, bet nepieciesams uzzinat kas par konkretu cilveku tur dzivo, bet sadas info nav. Kur lai zvana,un uzzin, kas par cilvekiem vards,uzvards dzivo noteika adrese?
Paldies!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

lose

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Piezvani dzīvokļa īpašniekam un pajautā, ja numuru vari dabūt vai aizej uz to dzīvokli iepazīsties ar tur dzīvojošajiem cilvēkiem_Ar zvanīšanu vien nepietiks, jo tur var dzīvot arī persona, kas tur nav deklarējusies_

pirms 14 gadiem  

Ieva Bluenovska, pirms 14 gadiem :

Es ta nevaru, tas ir no citas majas.
Esmu dzirdejusi kad varot pazvanit, uz kkadu numuru, un uzzinat sikak par noteikto dzivesvietu, un noteikta dzivokli, dzivojosam personam. Kads ir tas numurs?
Man vienkarsi vajag parbaudit kas tur pa sievieti dzivo. Paldies tev Daini ;)
Gaidu vel atbildes!

Dainis Bērziņš, pirms 14 gadiem :

Varbūt zini apsaimniekotāju, tam vari pajautāt_Esmu meklējis cilvēkus, lai saskaņotu projektus, visbiežāk cilvēku var atrast aizbraucot uz deklarēto dzīves vietu_Esmu zvanījis uz blakus dzīvokļiem, jo lielāka pilsēta jo mazāks kontakts ir kaimiņu starpā_Bieži cilvēki nezin, kas dzīvo pretējās durvīs :)_

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.