Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1196 skatījumi

Cik daudzi no jums, pamostoties atceras savu sapni?

Zinātne » Cits

Svarīgs aspekts, kas var ietekmēt mūsu emocionālo pasauli, piemīt arī krāsām, kas ikdienā ir mums apkārt. Kāda konkrēta krāsa mūs var iespaidot pozitīvi, rosināt un enerģisku darbību u.tml., bet, iespējams, šī pati krāsa kādam citam var šķist pilnīgi nepieņemama, pat nelabvēlīgi iedarboties uz cilvēka psihi un fizisko stāvokli. Tas, kā mēs jūtamies ikdienā, iespējams, daudzos gadījumos ir atkarīgs ari no tā, kāda krāsa dominē vietā, kurā mums nākas pavadīt savu laiku… Kāda konkrēta krāsa var gan uzjundīt enerģiju un palielināt mūsu darba spējas un radošo domāšanu, gan gluži pretēji – nomākt to, un padarīt mūs nogurušus un stresainus!! Savukārt, dienā uzkrātā pieredze un sajūtas iespaido zemapziņu un sapņus…. Iespējams, nodrošinot savā tuvumā patīkamu krāsu gammu, pat neapzināti varam ietekmēt savas sajūtas naktī, kas izpaužas sapņu veidā….

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es arī redzu spilgtus, krāsaiņus sapņus, ka no rīta pierakstot, sanāktu romāns. Citreiz tas sapnis ir smieklīgs, ka es pati apzinos, ka smejos pa miegam.Dažreiz es lidoju, un tā lidošanas izjūta ir tik izteikta, ka it kā tas notiek īstenībā.Esmu iemācījusies iztulkot sapņu nozīmi, jo ir viens sapnis, kas man vienmēr rādas divas dienas pirms briestošiem nepatīkamiem notikumiem. Sapnī redzu savu mirušo vecomammu, kas man palīdz risināt manas problēmas, jo man ar viņu bija īpašas attiecības un viņa ir mans sargeņģelis. Krāsainie , spilgtie sapņi rādas emocionāliem cilvēkiem ar literāru iztēli.Es dažreiz paniekojos un uzrakstu kādu dzejoli.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Prkatiski vienmēr atceros un sapņoju gandrīz katru nakti - sapņi spilgti un reāli. Vai atbilde apmierina?

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Man sapņi kā veselas filmas :D Diez vai kādam tādi ir :)

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Pterodaktils.

-1500

 

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

O, čau! Pusmuļķis atkal atnācis pie mums ciemos!

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

O, čau! Pusmuļķis atkal atnācis pie mums ciemos!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.