Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1416 skatījumi

Kur Rīgā varētu būt cilvēks, kas nodarbojas ar pirkstu nospiedumu identificēšanu? Varētu teikt izmeklētājs?

Zinātne » Cits

Sveiki! Ir tāda lieta, ka pirms laika dzīvoklī paciemojās nezināmi ļautiņi, un paņēma dažas lietas, taču atstājuši arī dažus pirksta nospiedumus, kā šķiet tie ir viņu. Kur Rīgā varētu būt cilvēks, kas nodarbojas ar pirkstu nospiedumu identificēšanu? Varētu teikt izmeklētājs? Ir arī aizdomas, ka mājās ir ieliktas noklausīšanās ierīces, jo kameru jau uzgājām, kas varētu palīdzēt šo lietu atšķetināt? Par noklausīšanās ierīcēm? Kas vispār ar to nodarbojas un kur vērsties?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Antons

+4839

 
Ir tāda valsts/pašvaldības institūcija kā POLICIJA.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja dzīvoklī vai kādā citā īpašumā notika zādzība vai ielaušanās, tad ir jāvēršas policijā. Tādu cilvēku, kas nodarbojas ar pirkstu nospiedumu identificēšanu vai noņemšanu, kuri pēc tam varētu tikt izmantoti kā pierādījums nav! Ar to nodarbojas tikai tiesībsargājošās iestādes.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Durvis kāds atslēdza. Nevar to nosaukt par ielaušanos.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tam jau nav nekādas nozīmes, kādā veidā kāda persona ir iekļuvusi jūsu īpašumā. Tas, ka esat atstājis atvērtu logu, nenozīmē, ka jebkurai personai, kurai nav slinkums ir tiesības iekāpt pa logu un nozagt dzīvoklī esošās mantas. Ja domājat, ka vainīgs ir kāds mājinieks, tad sasauciet ģimenes padomu un pasakiet, kas ir pazudis un pasakiet, lai atdod vai vērsīsieties ar iesniegumu policijā. Arī zagļi mūsdienās mēdz dzīvokļus atslēgt ar atslēgu, tas gan nepadara viņu rīcību likumīgu!

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Vairumu mūsu slēdzeņu var atslēgt pat ar banānu, nemaz atslēgu nevajag. Pie tam, jo jaunāka un precīzāka iekārta, jo vieglāk. Un kad speciālā atslēgu veikalā meklē slēdzeni, kas būtu droša pret specifisku,efektīvu bez atslēgas atvēršanas metodi, tad tikai acis bola.
Tā kā atslēgām nav liela drošība. Ja nu vienīgi tu kabatā puskilogramu metāla vēlies nēsāt, vai maksāt tuvu četrciparu skaitlim par slēdzeni.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.