Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1505 skatījumi

Vai CSDD auto kustības uzsākšana atšķiras no Opeļa?

Auto un transports » BMW

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
CSDD mašīnām ir ļoti jūtīgi pedāļi, bet ātri var piešauties. Nav tik traki. Pie tam instruktori ļauj tev kādu brītiņu pavizināties un ja pirmajās minūtēs kaut kas noraustās, tas netiek ieskaitīts.
Man trakāk gāja ar to, ka iekāpjot CSDD BMW mašīnā sāku meklēt aizdedzes atslēgas, jo biju braukusi tikai ar mašīnām, kuras pielaiž ar atslēgu, bet šitie BMW tiek iedarbināti ar pogu, tad gan istruktors sāka ta dīvaini uz mani skatīties :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Laura Anna K.

+382

 
Pēc manas mērauklas tam BMW visi pedāļi kā naži, sajūgs likās pasmags, bet pāris minūšu laikā var pierast. Inspektori parasti ir saprotoši pašas pirmās uzsākšanas laikā, ja vien nav pārāk aizkaitināti jau iepriekš vai nežēlīgi izsalkuši, vai citādi sliktā omā :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Kura Opelja, no kura CSDD auto. Principiaali neatskjiras. CSDD automashiinas ir labaa tehniskaa staavoklii ar miikstiem pedaaljiem utt..

pirms 14 gadiem  

Kirils Bogdanovs, pirms 14 gadiem :

no BMW 118 modeļa. tur baigi jūtīgs sajūgs nekā Opel Astra, kur ar sajūga palīdzību var vairākus metrus nobraukt nepiespiežot gāzes pedāli.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.