Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 2223 skatījumi

kur var nopirkt masinas lizinga?

Auto un transports » Audi

velos nopirkt masinju lizinga~!!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja vēlies nopirkt mašīnu līzingā, tad rēķinies, ka vajadzēs izrakstu no bankas par pēdējiem sešiem mēnešiem (par ienākumiem) un vēl kaudzi papīru. Daudz izdevīgāk ir nopirkt pa lēto kādu lietoto auto un, ja saplīst, nodot pa metāllūžņu cenu. Ja galīgi nevari iztikt bez kredīta, tad ieej http://www.autokrediti.lv/auto-lizings un apskaties kādi noteikumi Tev tiek piedāvāti.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
veikalā. mašīnu nodaļā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jebkuru mašīnu var iegādāties līzingā. Latvijā praktiski jebkura banka piedāvā līzinga pakalpojumus, tāpat arī ir daudzas līzinga kompānijas, kas darbojas Latvijas tirgū. Tomēr, lai iegādātos tādu lielu pirkumu kā automašīnu līzingā ir jārēķinās ar to, ka līzinga sniedzējs izvērtēs un pārbaudīs jūsu maksātspēju un kredīta vēsturi. Par līzinga, kā jebkura kredīta atteikumu var kalpot arī viens nenomaksāts mazcenas mobilā telefona rēķins, kura parādu mobilais operators ir nodevis parāduy piedziņas uzņēmumam, kas automātiski visus kavējumus un problēmas reģistrē savā datu bāzē, kura ir pieejama visām līzinga kompānijām...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
da jebkur -gan veikalos,gan tirgos. Vispirms sadabū konkrētu mašīnu,ko vēlies pirkt. Tad kopā ar pārdevēju vienojies par līzinga formalitātēm. Tu jau vari pats izvēlēties to līzinga kompāniju,kas tev labāk patīk un kas piedāvā tev izdevīgākos nosacījumus.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Prakstiski jebkuru mašīnu var iegādāties līzingā. Autoplači parasti sadarbojas ar vairākām līzinga kompānijām, tur arī apstāstīs kas un kā.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.