Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

jānis kocinš

+175

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1349 skatījumi

Kādas lietas vajadzētu uzraudzīt mašīnai?

Auto un transports » Audi

Nesen iegādājos auto (audi 80,B4 benzīns), tāpēc gribēju zināt kādām lietām vajadzētu īpaši pievērst uzmanību (piemēram, kādam siksnām,eļļas līmenim utt..)? Tā sacīt, ik pa laikam uzmest aci, vai viss kārtībā...?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Mehs

+4218

 
Sāc ar vienkāršāko - viss tas kas ir minēts CSSD grāmatā pirms sāc braukt. Ja tehnisko skati pats gāji, tad kādu laiku būs ok. Seko līdz elementārām lietām ko pats jau pieminēji. Kaški vienmēr var atrast, bet pirms sāc ko darīt nolem uz cik gadiem taisies to lietot. Tas būs tas kritērijs tām saprāta robežām. Pašam ir jāizprot lietas būtība, ja mainās skaņas, raustās gaita, zūd stabilitāte, sāk kaut kas smirdēt vai dūmot, utt, tad kaut kas nav kārībā un ir jāapskata.

pirms 13 gadiem  

aina lindemane, pirms 13 gadiem :

Piekrītot iepriekš teiktajam, var piebilst,ka šad tad jāpārbauda eļļas līmenis un spiediens riepās. Reizēm uz taisna ceļa vari atlaist rokas no stūres un pārbaudīt,vai mašīnai taisna gaita. Ja nekas nav aizdomīgs dzirdams ne saožams,kā arī var pielaist un nedeg neviena sarkana lampiņa,bažām it kā nav pamata.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sergejs

-38

 
siksnā,eļļa(filtri)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.