Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Majors yo

+1140

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 969 skatījumi

Audi A6 centrālā atslēga

Auto un transports » Audi

Tātad manam auto ir centrālā atslēga kas tiek vadīta no šofera un pasažiera durvīm, bet es vēlos uzstādīt centrālo atslēgu uz tālvadību. Atradu centrālās atslēgas kompresoru, kas atrodās zem aizmugurējā sēdeķļa, cik saprotu, lai uztaisītu centrālo atslēgu uz tālvadību, man kautkas līdzīgs šim: http://www.autoapsardze.lv/index.php?tp=1&ms=772 , jāpieslēdz pie šī kompresora vadības bloka, bet kā to pareizi izdarīt? Pie elektriķa nevēlos dzīt, jo tur baigo naudu plēš, vēlos arī pats kautko iemācīties!

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Iesaku abonēt žurnālu ''Dari pats'' :D

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Vai nav drošāk likt nevis pie kompresora , bet vietā kur slēdzot ar atslēgu tiek savienoti kontakti un iedarbināta visa sistēma.Iespējams ,ka tur būs vajadzīgs vēl kāds relejs, kuru iedarbina Tevis atrastais interfeiss un tas savukārt saslēdz kontaktus.
Ieteiktu vispirms paekspermentēt uz galda ar akumulātoru un lampiņu centrālās atslēgas vietā, lai rodas labāka izjūta kā visu savienot.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Tieši tā.Es savam E30 arī pats pievienoju centrālo atslēgu uz tālvadību,kuru biju noņēmis no kāda auto.Arī vispirms pie maza aķīša pievienoju(protams drošības pēc starpā ieliku 10w spuldzi) lai saprastu kas ir kas.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.