Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 706 skatījumi

Bendzins 1.6 motors

Auto un transports » Audi

Ta varetu but ja motors patere degvielu vairak un vairak rodas dumi ka varetu but tas ka ir motoram jau sveces ir jamaina ?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Protams.... ja sveces nav mainiitas veselu muuzjiibu tad taas ir jaanomaina jo no taam atkariiga kvalitatiiva degmaisijuma aizdedzinaashana..... Taapataas nenaaktu par ljaunu arii degvielas armatuuras diagnostika kaa arii visa motora diagnostika kopumaa.... (kompresijas pakaape,aizdedzes moments,sadales mehaanisms,vaarsti....)1.6 audim ir mazaakais motors(ja nemaldos) ,taatad noslogots jau liidz Teviim peec pilnas programmas.... + tadag ziema aaraa kas arii neuzlabo motora dziivi.... Eljas,filtri arii jamaina laiciigi....

pirms 10 gadiem  

Kaspars Skirus, pirms 10 gadiem :

Paldies ta varetu ari but jo cik es skatijos ka ir Audi orginalas sveces no rupnicas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Majors yo

+1140

 
Ja ir vel rupnicas sveces, tad deretu ari svečvadus profilaktiski nomainiit pie reizes. Bet pie palielinata degvielas pateriņa musdienās var buut vainiigs daudzkas, motoriem ar EVB. Sakot no svecem, gaisa masas meritajiem, lamdas zondem, lidz pat zemai gompresijai. Aizbrauc pie kada elektriķa lai pieslēdz pie datora. Bet ziema visi auto patere vairāk degvielas!

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.