Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

koksnis elza

+446

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1827 skatījumi

Par forda mondeo aizmugurējo bamperi??

Auto un transports » Ford

Vajag man jaunu forda mondeo 1993 gada pakaļējo bamperi (pikapam)!!! Kur pirkt, vai pasūtīt un kādas ir aptuveni cenas un kur izdevīgāk??

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Neteikšu kur pirkt un kāda cena, BET, teikšu kas tev jāzin kad gatavojies pirkt lietotu.

Obligāti pievērs uzmanību jebkurai plaisai, un centies to izanalizēt!
1) Nekad nepērc tādu kurš tika remontēts ar saplāksnēm un kniedēm. (Tādi remontēts Bampers Pēc uzstādīšanas būs obligāti jāšpaktelē un tad jakrāso. Ja tevi kāds vēlāk uzsitīs pa bamperi vai tu pats netīšām uzsitīsies uz sniega kupenas, Kniežu vietas momentāli paliks redzamas. un tad atkal jākrāso.)
2) Nekad arī nepērc tādu kas ir remontēts ar tā saukto Sietiņu, kas tika iekausēts plastmasas slānī. (Šādi saremontēts bampers turas kopā diezgan labi. Bet nebrīnies kad saņemot sitienu pa bampera otro galu, šā ar sietiņu remontētā plaisa atkal parādīsies. Notiek kautkas līdzīgs kā šķēres un papīrs. ciets plastmasas slānis vienkārši to sietiņu pārgriež. gadās kad arī tikai izrauj.)
3) Un pēdējais Vienīgais variants ko minēšu ir saucamā Monolīta sakausējuma remonts. TAS IR VIENĪGAIS kuru var atļaut lai veiktu pareizu un kvalitatī

pirms 14 gadiem  

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

TAS IR VIENĪGAIS kuru var atļaut lai veiktu pareizu un kvalitatīvu remontu. Šāda veida pareizi remontēta plaisa nekad vairs jums nedos par sevi dzirdēt. sitiena gadījumā lūzīs kautkur blakus bet nevis tanī pašā vietā. (Kā atpazīt - no dekoratīvās puses kur bija plaisa un tika nokrāsota jūs vairs nekādi neko neredzēsiet. varat pat locīt bamperu manāmi nekas vairs nebūs, redzēt varēs tikai no iekšējāš puses - tur būs Neskaisti, neglīti uzlipināta ar karstu gaisu plastmasas strēmele. Bez kniedēm, bez sietiem, bez skrūvēm.) Bet tomēr tā būs labākā un pareizi saremontēta plaisa. Ideja ir tāda. kad uzskarsējās bampera plastmasa un speciāli sagatavotā plastmasas strēmele kas ir tieši no tādas pašas plastmas ar gaisa plūsmu ap 500 grādiem pa celsiju, un tad vienkārši salipina kopā. tā dara no abām pusēm, no dekoratīvās puses pēctam noslīpē lieko un nokrāso. no iekšas tā arī paliek. Un tur kur bija plaisa plastmasas slānis paliek daudz biezāks. tāpēc tur vairs nekas nekad neplīsīs. plīsīs blakus kur palika originālā biezuma plastmasas slānis.

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

Un, lai pārliecinātu. Esmu strādājis šinī sfērā. Ja tev ir palikuši visi lielie gabali. bamperu var salabot./ Tā ir TAXI mašīnu Meistaru ikdiena. Atrast taksi kas nav nošķēlis sev bamperi ir tikai pasakās. un viņi jaunu nepērk./

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

:)

+807

 
tev cik noprotu ir universalis, man mondeo 93g,hecbekam sanaca 45ls, atnacu uz autodalu veici,pasuutiju, nakamaja diena braucu pakal.universalim bij ta saucamais "garais" bamperis,hecbekam "isais",cik atceros man par lietotu prasiija 30ls :D.ta ka atskiriba maza cenas zinja.
kopejas izmaksas:
1x bamperis =45ls
2x grunts krasas balonini =4ls(var iztikt ar 1) -2ls :D
2x krasas balonini(biju nopircis 1,nepietika otram slanim)=2x9=18ls
1x laka(liku 2 kartas) =2.50ls.

REZULTATS LABS, UN PRIEKS PAR PADARIITO :))

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.