Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3229 skatījumi

ka var atskruvet skruvi kas tur (Шаровая опора) ja ir kartigi ierusejis?

Auto un transports » Ford

no vienas puses galvinu dabuju nost bet pasu skruvi kas ieskruveta neka nevareju dabut nost pat noravu t25 skruvej galvu un tad meginaju ar platkstenem atskruvet ar nesanaca , protams ar wd40 biju putis un gaidiju , varbut ir kadas idejas?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Taisījos rakstīt +/- tādu pašu atbildi un tas būtu gandrīz vienīgais variants kā izskrūvēt ierūsējušu skrūvi.Visur tā arī dara ,ka uzsilda ar autogenu un reizēm strauji atdzesē ,lai panāktu detaļas saraušanos ,kas veicinātu vītnes atlekšanu.Var vēl mēģināt pielikt pretī lielāku āmuru un ar mazāku sitot attricināt vaļā vītni.
Ne jau visās vietās var sildīt vai sist ,bet jautājumā diemžēl nav informācijas ,kas tas par šarniru,kādai mašinai,augšējais, apakšējais utt.
Ar vienas skrūves atskrūvēšānu reizēm var noņemties stundām,ja negrib to skrūvi nogriezt.Tad būtu jāurbj ārā ,sākot ar mazākiem urbjiem ,līdz diametram ,kas atbilst uzbumam pirms vītnes iegriešanas.Reizēm izdodas ar nelielu spicu dornīti izknibināt atlikušās vītnes paliekas un tad ir tikai jākārtīra vītne ar attiecīga diametra un kāpes vītņu urbi.Vītnes ir dažāda rupjuma.Ir standarta / piem.M10x1.5 / un ir smalkās 10x1.25; 10x1 utt

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Es gan nezinu kur tā skrūve tev ir ierūsējusi,bet var ar karsēšanu mēģināt (atkarībā kur tā skrūve atrodas) un esmu dzirdējis,ka ar sasaldēšanu varot,esot kautkāds aerosols ar kuru uzpūšot uz ierūsējušu skrūvi,tā tiek strauji sasaldēta,tad nekavējoties jāmēģina izskrūvēt,kamēr siltuma attiecības nav izlīdzinājušās.Es nezinu kā šo līdzekli sauc un cik tāds maksā,bet tāds esot.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.