Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Interesnta teorija. Mēģini durvis atvērt vai vismaz logus?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja runa iet par bremžu sistēmas atgaisošanu, tad nav tik traki, kā Sarma domā. Gandrīz tikpat vienkārši kā riepas nomainīt. Nedaudz cūcīgāk gan. Mājas apstākļos vajag divus cilvēkus - vienu pie pedāļa, otru pie riteņiem. Uzkačā, tura un atskrūvē - nolaiž. Aizskrūvē. Atkal no jauna, kamēr paliek ciets un gaiss (burbuļi, putas) nenāk. Lai ventīļus atrastu, vajag pasekot bremžu šļaukām - kaut kur pie riteņiem jābūt. Ja visa eļļa bijusi nolieta, vai kopējā sistēma bijusi vaļā, tad sajūgu arī jāatgaiso. Drusku grūtāk būs atrast sajūga pedālim, kur tas atgaisošanas ventīlītis ir, bet arī šļaukām jāseko (man bija priekšā, pie radiatora). Var arī gadīties, ka tev ir sajūgs ar trosīti, tad nav jāgaiso :). Visu laiku jāseko, lai eļļas līmenis nenokrītas par zemu - reāli tas tikai, ja vaļā skrūvētājs tāds neuzmanīgs. Ja lēnām skrūvē vaļā, tad vairāk par 100g neizlīs.

pirms 13 gadiem  

Martins Grebis, pirms 13 gadiem :

es runaju par radioatora atgaisosanu tiesam nevaru atrast ka atgaisot nu ir jau jabut kadai skruvei vai kautkam tamlidzigam jo trubas es spaidu spaidu visu laiku nak gaiss kaut ari slipuma.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Nu re, izspiedām jautājumu līdz galam! Attaisi vāku un 15 minūtes padarbini motoru, gaiss pats iznāks ārā. Piepildi, lai līmenis ir normāls un viss. Ja grib un spēj, var autiņam priekšu bišku pacelt.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Redzi Uldi, tu to lietu saproti un es arī esmu spaidījusi pedāli pie atgaisošanas, bet te jau runa par puisi, kas neko nesaprot, tādēļ te var runa būt tikai par servisu, vai nu jānomaina riepās vasaras gaiss uz ziemas gaisu:D

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

:D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Par kādu atgaisošanu tu runā, par bremzēm, ja tā, tad tikai servisā, jo bremes ir nopietna lieta.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.