Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1231 skatījumi

kur atrodas opel vectra 2.0 dti abs komutators,kompis..

Auto un transports » Opel

kur atrodas opel vectra 2.0 dti abs komutators,kompis.. 98 gada
problema tada ka deg abs lampinja paneli.. nu abs pats par sevi nezinu kapec nestrada. lidz ar to neraada spidometru... nomainiju abs bloku domaju ka tas ir pie vainas, bet nekadas izmainjas... ik pa bridim taka spidometrs uzlec un nokriit..
tapec domaju atrast to kompi tieshi abs.. varbut tas pie vainas. tikai kautkaa nevaru vinju atrast. ;D nezinu kur ir auto data paradas ka kautkas ir panelii tur tikai droshinataji. pie rocenes ir kur piesleegt pc.. zem kapota abs bloks un droshinataju kaukadi.
cerams sapratat un cerams kads vares palidzet. :)

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Pilnīgi pareizi Viktors iesaka - vajag sākt ar vienkāršāko.Aizbrauc uz servisu, lai uztaisa diagnostiku.
ABS devēji nav mūžigi un mēdz ik pa brīdim iziet no ierindas.It sevišķi ,ja mašina vairs nav jauna.
Savam BMW '97 gads esmu nomainījis 2 no ABS devējiem un tikko atkal iedegās lampiņa ...:( Var būt ,ka kontaktā ticis mitrums, bet domāju ,ka kārtējais 17 gadu vecai devējs būs izlaidis garu.
Ja gadījumā motors slikti pielec, tad vainu var meklēt pie kloķvārpstas apgriezienu devēja.Tad arī iedegās brīdinājums uz paneļa ,spidometrs nerāda un degvielas līmenis "peld".

pirms 10 gadiem  

Viktors, pirms 10 gadiem :

jā, un vēl , dažiem auto pat nomainot devējus vienalga panelī deg lampiņa un /smadzenēs jāizdzēš kļūda/, par Opeli gan nezinu

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktors

+1557

 
kāpēc tu domā, ka pie vainas ABS bloks, sāc ar vienkāršo-iespējams pie vainas kāds no ABS dačikiem pie riteņiem, tos var pērbaudīt mērot pretestību, ja kādam dačikam tā ir 0, tas ir beigts, pārbaudi vadus, savienojumus kuri iet piedačikiem , parasti tur ir problēma, bet lai neminētu griezies servisā, lai veic diagnostiku, parādīs visas kļūdas un nevajadzēs ārdīt autiņu

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.