Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Iveta Štāla

+426

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1938 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ar dzeju un mākslu naudu nopelnīt Latvijā nevar. Tas ir veids kā iegūt popularitāti, lai pēc tam varētu tikt saeimā un ar stulbu ģīmi un bezjēdzīgu pļurkstēšanu traucēt Latvijas Republikas tautsaimniecībai nozīmīgu likumu pieņemšanu kā to dara, piemēram, aktrise Kantāne, komponisti Kalniņš un Pauls, žurnālists Tabūns un vēl viens otrs "īstenais" latvietis....

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Labs

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

Minētās personas gan dzeju nav rakstījušas, jo dzejnieki parasti nekļūst TIK populāri,lai partijas viņus izmantotu kā reklāmu.
Bagāta ar dzeju,protams, netiksi. Arī publicēšanās iespējas sliktas, jo nav literāru izdevumu.Nelielus honorārus maksāja "Karogs", kad vēl eksistēja. Pašlaik varbūt vari pamēģināt "Kultūras Forumā", bet izredzes tur iespiesties tikai ar profesionālu dzeju. Jaunajiem iznāk kaut kādi almanahi. Paskaties satori.lv.
Bet ja godīgi,tad naudu varbūt nopelnīsi,ja pati izdosi gr

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Manā komentārā akcents nav likts uz dzeju, bet gan uz kultūru un mākslu. Tas, ka ar dzeju nav iespējams pelnīt ir neapstrīdams fakts, tāpat kā tas, ka neviens neko nemaksā par viduvēji padarītu darbu. Ja dzejas rakstīšana nav tikai vaļasprieks, bet arī pamatdarbs, tad dzejas ir jābūt izcili labai, lai ar to, ko pelnītu!

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

Ziniet,Aivi,par gaumi nestrīdas. Kornēlija Apšukrūma,piemēram, pelna ar dzeju pat ļoti labi, lai gan pēc estētiskiem kritērijiem vērtējot, jāšaubās,vai viņas panti vispār ir dzeja.Tātad ar labu literatūru nepelna,bet ar kiču pelna. Ko tieši raksta Iveta Štāla, mums (vismaz man) nav zināms.

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tāpat kā neviens nestrīdās par to, ko nozīmē "labi pelnīt ar dzeju". :-D Personīgi es neesmu dzirdējis ne par tādu Kornēliju Apškrūmu, nedz Ivetu Štālu. Bet par to kiču gan ir taisnība un tādēļ jau tas ir kičs, ka tam nav jābūt nedz ļoti skaistam, nedz estētiskam. Piemēram tas pats visā Latvijā opazīstamais un skolēnu obligātajā literatūrā iekļautais Imants Ziedonis... Viņa pasakas par krāsām nav nekas vairāk par suņa murgiem, bet tā kā pats dzejnieks ir savādnieks un personība, tad viņu pazīst!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

jevriks libeks

+460

 
pamēģini lauku avīzē, vai citos mazpilsētu izdevumos, tur honorārus maksā, 5ls

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kārlis Ozols

+1077

 
Pamēģini www.satori.lv

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
kapēc domā, ka Tava dzeja kādu interesē tik ļoti, lai viņš Tev maksātu par to naudu?

pirms 14 gadiem  

Iveta Štāla, pirms 14 gadiem :

Tā ir vistīrākā interese. Loģiski ka man vēl ir ko augt, ja gribu ko panākt šai lauciņā. Un neba baigo peļņu gaidu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.