Задавай вопросы и получай ответы! Сейчас 255 вопросов, 293 ответов

Каков твой вопрос?

140

       
  • 1

    Ответ

  • 0 голосов
  • 1170 просмотров

Prezentācija Enkaustika

Māksla un kultura » Vizuālā māksla

Skolā iedeva tēmu ,,Enkaustika" Tēmas par ko rakstīt prezentācijā neiedeva, es nezinu kādas vēl vajag, ir tikai kas pati ir tā Enkaustika, bet ja zināt tās vēsturi tad to arī varat pierakstīt! Paldies jau iepriekš!

Вопрос задан 8 год

 

Ответы (1)

 
Лучший ответ
  • 1

    голосов

Egils Dālmanis

+81191

 
Mums Mākslas akadēmijā bija uzdevums gleznot enkaustikas tehnikā, bet lai uztaisītu prezentāciju par šo tēmu būs jāparakajas internetā un visticamāk pietiekamu informāciju izdosies atrast ārzemju saitos.
Varētu stāstīt par pašu tehniku/ krāsu sastāvu, gleznošanas paņēmieniem/ ,ja izdodas atrast, tad par šādas tehnikas rašanās iemesliem,līdzīgu pielietojumu sākot no Senās Ēģiptes laikiem / 14.g.s.p.m.e. / un vēlāk tās pilnveidošana 5.g.s.p.m.e. Senajā Grieķijā.Tālāk par iemesliem,kādēļ ši tehnika vairs netika pielietota/ manuprāt parādoties citām ,ērtākām glezniecības tehnikām / Nobeigumā var pieminēt ,kur tā ir sastolama un tiek pielietota mūsdienās.
http://encausticpaints.com/Resources/HistoryofEncaustic/tabid/407/Default.aspx http://www.rfpaints.com/resources/encaustic/346-history-of-encaustic https://en.wikipedia.org/wiki/Encaustic_painting http://uncw.edu/csurf/Explorations/documents/gallagerkristen.pdf

Отвечен 8 год назад

Egils Dālmanis, прокоментировал ответ 8 год :

Parasti nemēdzu palīdzēt ar gatavām atbildēm,kas saistīts ar mācību procesu, bet šoreiz temats bija interesanst :)
Par enkaustikas krāsu sastāviem ,pagatavošanu
http://www.earthpigments.com/artists-encaustic/ http://www.encaustic.com/techniq/fineart/fineart_pigments/fineart_pigments.html http://www.danielsmith.com/content--id-130

500

Твой ответ

1000

       

Нет нужды регистрироватся!

Входи используя:

       

Поиск вопросов