Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Nekā bīstama tur īpaši nava! Vienīgais bīstamākais faktors ir mātes reakcija. Un tāds sīkums kā Organisms var kreņķēties par svešķermeni, paradīties pampums, iekaisums un assins saindēšanās, beigu beigās baltās čībiņas nepiestāvēs. lab lab, neviens nav nomiris, bet ieteikšu uzmanīties. Ir saraksts ko nedrīks darīt pirmo laiku pēc duršanas, tie paliek tikpat nozīmīgi ka dieva baušļi. un būs jāveic biežas vizītes pie tā meistara kas izdūra, lai viņš saka vai viss iet oki-doki, jeb jāņem ārā lai neiziet ziepes.

pirms 14 gadiem  

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

Ingūnai Dreimanei ar teisa vārdos. Cepums no manīm.

Ingūna Dreimane, pirms 14 gadiem :

he ,paldies ;)) vispār jau vēl bez fiziskā ķermeņa,kura iespējamo reakciju un problēmas aprakstīji, mums tak laikam skaitās vēl visādi garīgie ķermeņi un karmas un tādas lietiņas :DD

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Ingūna Dreimane

+1230

 
nevis tikai slaidas meitenes nedrīkst, bet vispār cilvēkiem neiesaka - jo nabā ir daudz nervu centri un naba skaitās kā saules pinuma centrs - nu, kā pirmsākums, kad esi vēl bijis saistīts ar mammas klēpi :)
Bet katrs jau dar kā grib, un ja tā skaitās kā modes lietiņa, tad tai ir daudz sekotāju....

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Signe Peirāga

+2427

 
pīrsings vieglāk var izaugt.
nekā savādāk pīrsings slaidām meitenēm netraucē.
bet, piemēram, grūniecēm, traucē, jo tas jāņem pīrsings ārā un tā vietā ievieto tādu tā kā diegu(nedomā, ka parasto).
bet pēc tam, kad pīrsings izaugs, vai ja vairs to negribēsi, paliks nesmuka rēta. It sevišķi ejot peldēties, tā kļūs zila(nu aukstumā respektīvi)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Galvenais iemesls, kāpēc vecāki cilvēki ir tik ļoti pret pīrsingiem nabā, ir tas, ka , pirmkārt, naba ir tā vieta, kur koncentrēti nervu centri, kas var ietekmēt cilvēka veselību. Otrkārt, naba ir viena no cilvēka čakrām, iedurot tajā svešķermeni, cilvēks padara sevi viegli ievainojamu, viņam zūd enerģētiskā barjera un viņa aura tiek pakļauta visam sliktajam, kas ir apkārt. Treškārt, daudzas meitenes, kas izdūrušas pīrsingu, staigā plikiem vēderiem, vasara vēl nekas, bet pavasaris un pārējie gadalaiki ļoti spēcīgi ietekmē šo pliko zonu, rezultātā ar gadiem rodas problēmas ar muguru, ar olnīcām un dzemdi, arī ūrīnizvades sistēmas problēmas. Tā kā meitenes mēdz nēsāt arī bikses ikdienā ar zemo jostasvietu, tiek nospiesti asinsvadi kājām, laika gaitā veidojas problēmas ar asinsriti kājās, vecākām dāmām esot - rodas trombi, sāp krusti. Es, piemēram, esmu domājsui par pīrsingu, bet, pēc izrunāšanās ar dažiem cilvēkiem, es labāk to nedaru, jo veselība man ir dārgāka.

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Par slaidumu un pīrsingu runājot, tām, kurām nebūs tauku slāņa, ir lielāka iespējamība, ka pīrsings pārraus ādu, ja stiepsies, apaļīgākām meitenēm tas nevarētu būt tik izteikti.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.