Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kriss

+71

 
  • 4

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1313 skatījumi

No kāda materiāla izgatavota apakšveļa sievietēm ir kvalitatīva, un kādu materiālu pielietojums liecina par pretējo?

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

Nereti ir tā, ka vīrietis vēlas sievietei kā dāvanu pasniegt kādu pievilcīgu modes aksesuāru- piemēram, apakšveļu,- bet noorientēties tās piedāvājumā ir pagrūti. Ja ar izmēriem vēl varētu tikt skaidrībā, tad ar materiāla kvalitāti, no kā tā izgatavota, būtu tā pagrūtāk.

http://www.stils-sievietem.blogspot.com -tirgū tiek piedāvāti arī dažādu materiālu savienojumi: 80% polyester, 20% spandex ; 90% polyamide, 10% spandex ; u.tml..

Kādu materiālu pielietojums liecina, ka apakšveļas sortiments, kas tiek piedāvāts sievietei, ir ne tikai vizuāli pievilcīgs, bet arī kvalitatīvs un atbilst piedāvātajai cenai? Kādu materiālu kopums liecina par pretējo? Pēc taustes, pēc mazgāšanas u.tt..

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kvalitatīvs un veselīgs ir dabisks materiāls, pie., kokvilna. Ja audumā ir >50% sintētikas, forši var izskatīties, bet...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Līdzās tradicionāliem materiāliem, kā zīds, kokvilna, satīns, pateicoties pēdējiem augstu tehnoloģiju sasniegumiem, apakšveļas izgatavosanā tiek izmantoti arī dažādi jauni mikrošķiedras materiāli (piem.,celuloze), kas ādai ļauj elpot un ir patīkami nēsāšanai. Pateicoties šiem materiāliem, var uzlabot daudzu audumu struktūru un radīt materiālam dažādas priekšrocības – tie neburzās un ir elastīgi. Tāpēc, nēsājot šādu apakšveļu, ziemā būs silti un vasarā vēsi un ērti.
Jaunās apdrukas, mežģīnes, tills, džersijs, lentītes, kristāliņi, tas viss apakšveļas nēsātājai liks justies īpaši iekārojamai, pavedinošai.
www.vela.lv

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viennozīmīgi, dabīgie. Kokvilnas....ja dāvanai par prastu, tad zīda. :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Pterodaktils

-940

 
Tinyurl atradu dažus piedāvājumus. Cenas, atlaides, kontakti.
http://tinyurl.com/atbildes23

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.