Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1320 skatījumi

Kas tagad jusuprat ir mode ?

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

viss ????

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Šķirtam žurnālus, skatamies jaunākās modes tendences, domājam, ka tas obligāti jāiegādājas... tas taču ir stilīgi!!!
Esmu ex modele, kura joprojām piedalās dažādos pasākumos, kad vien tas nepieciešams un zinu, ko nozīmē būt ,,stilīgam''. Tas nebūt nenozīmē nopirkt visdārgāko džemperi, D&G kurpes, lai visi tikai redzētu, ka man ir brenda apavi, vai nopirkt to, kas tagad saucas visstilīgākais. Būs stilīgam nozīmē uzvilt to, kas mums patiešām piestāv nevainojami. Tas varbūt nav pēdējais modes kliedziens, bet kas tad ir? Vai tam maz var izsekot līdz? Atceros, pagājušo vasaru modē bija legingi. Nu ... ko lai saka? Modē bija. Bija kājās visām. Tagad modē ir melni lakādas zābaki. Jā, stilīgi ir. Bet ir visām. Vai tas ir tas ko vēlamies? Būt tādas kā visas? Vai stilīgs nozīmē vienāds? Manuprāt, atšķirīgs. Jā, nenoliegšu, ka arī es esmu viena no tām, kura pēta tās modes lapas un skatās, kas tagad ,,svaigāks''. Un, jā, ir man arī lakādas zābaki! Tikai es nepirku melnus, kā redzam pusei Rīgas, b

pirms 14 gadiem  

unknown (), pirms 14 gadiem :

pusei Rīgas, bet nopirku lillā un zilus. Neesmu vēl nevienai tādus redzējusi. Manuprāt, stilīgam nozīmē būt skaistam un atšķirīgam. Nevajag vilkt garas adītas kleitas (arī tādas tagad dominē Latvijas veikalos), ja pati esi ļoti gara un tev nemaz nepiestāv. Labāk izvēlies īsāku džemperi, īsus svārkus un tad pievelc zeķbikses un zābakus. Pie džempera vari piespraust dažādas piespraudes (ir tik daudz veikalu ar skaistām, pamanāmām un neredzētām piespraudēm) un aiziet.
Un atcerēsimies, ka galvenais nav cenā. Mēs varam nopirkt dārgas lietas, bet, ja tās nemaz nepiestāv un neizskatās mums tik labi kā domājām, tad izskatīsies lētāk kā no Second Hand. Tāpēc labāk kārtīgi veikalā apskatiet visu, kas pieejams un izdomājiet, kas jums piestāv vislabāk un kā jutīsieties visērtāk un skaistāk.
Galvenais - neseko citiem un esi tu pati stila pavēlniece!

Kristīna Eižvertina, pirms 14 gadiem :

Es jums pilnigi piekritu ! Katram ir jabut sava gaume un stils !

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.