Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1114 skatījumi

soma krāso

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

pāris gadus atpakaļ iegādājos somu firmas veikalā. bet nu pēdējā gada laikā viņa krāso - gan rokas, gan apģērbu, gan skapī stāvot nokrāsojusi pārējās somiņas. ko es varētu darīt lai viņā tā nekrāsotu?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kā tad to somu var nest atpakaļ, ja pagājuši pāris gadi. Arī firmas veikalos var tirgot krutkas. Vairākus gadus atpakaļ mans viens paziņa Rīgā zem viena ļoti labi pazīstamas firmas lielveikala pagrabā, fasēja lielveikalam krutkas kafiju.Veikals šim gadījumam bija iegādājies fasējamo mašīnu un taras sagataves.. Puisis ar rokām sabēra kafiju un ar gandrīz kājminamu mašīnu štancēja ,,no ārzemēm,, nākušām kafijas burkām virsū vākus.Tātad, ja soma krāso, atvadies no tās bez nožēlas, ja pāris gadus nokalpojusi, met ārā, taisnību tāpat neatradīsi. Pat pa Krieviju rādīja, ka smalkos juvelieru veikalos tirgo krutku.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tija

+240

 
Ja jau soma ir vairākus gadus, tad iespējams vienkārši ir noberzusies lakas kārtiņa, kas aizsargā krasu. Ka jau zināms - nekas nav mūžīgs..
Vari painteresēties par šīm lakām, varbūt ir iespējams tas kur iegādāties. Ja soma ir balta vai melna, tad manuprāt der apavu lakas. Viss atkarīgs no tās materiāla.
Ja tā sakusi krāsot, tas nenozīme, ka to vairs nevar glābt! :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
kas tas par firmas veikalu,kas tirgo tādus mēslus? nes atpakaļ to somu...

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.