Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1978 skatījumi

Kādam varbūt ir pieredze ar zamšādas jakas mikstinātājiem. Ķīmiskaja tīrītavā sabojāja zamšādas jaku, izņenot no tīrītavas, jaka ir cieta

Skaistums un stils » Mode un aksesuāri

Kādam varbūt ir pieredze ar zamšādas jakas mikstinātājiem. Ķīmiskaja tīrītavā sabojāja zamšādas jaku, izņemot no tīrītavas, jaka ir cieta, saburzīta, ne miņas vairs nav no zamša. Varbūt var kaut kā atjaunot?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Vai jakai ir iešūta zīmīte par pieļaujamo apstrādi - ķīmisko tīrīšanu, mazgāšanu etc? Vairāk izklausās pēc tā, ka jaka mazgāta, nevis tīrīta ķīmiski. Zamšu, kurš ir palicis ciets atjaunot grūti.

pirms 14 gadiem  

Valdis, pie darba lēti gardumi, pirms 14 gadiem :

Vot to gan nepateikšu vai bija zīmīte, vai viņa tika nogriesta, kad jaka tika sabojāta, pieļauju ka Armani apģerbiem jabūt tādām zīmītem

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Parasti zamšādas jakām ir zīmīte, kur norādīts, ka aizliegts mazgāt, gludināt un tīrīt ķīmiski. Bet to parasti apskatās pirms mazgāšanas vai tīrītavas apmeklējuma. Tad vēl pieņemot apģērbu tīrīšanā parasti pieņēmējas šaubīgiem apģērba gabaliem painteresējas, vai apģērbs ir tīrīts, vai zināms, ka krāsa var mainīt toni etc un pieņem tikai tad, kad klients paziņo, ka pretenziju nebūs neatgarīgi no rezultāta. Vari pamēģināt ķīmisko tīrītavu "Benissimo" Strēlnieku 3 rokas tīrīšanu.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Signe Bondare

+3267

 
Man liekas, ka gudrakais risinajums būtu nevis pašam ķēpāties, un mēģināt kaut ko saglabt (iespējams vel vairāk sabojāt) bet aiznest pie kāda ādu meistara. Nu uz darbnību, kur ņemās ar ādas apstrādēm - un jautāt tur pec padoma. Un vispar vajadzēja jau ķīmiskaja tīrītavā kašķi celt... Vis maz es ta būtu darijusi. Bet kas izdarīts, tas izdarīts - vēlu veiksmi jaku saglābt :)

pirms 14 gadiem  

Sandra Fallaschinski (Kvēpa), pirms 14 gadiem :

Ja taa tieshaam tiiriitavas vaina - vajadzeeja tuuliit pat skandaleet, vinjiem buutu jaasedz jacinjas atjaunoshana....

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.