Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Markovska

+102

 
  • 11

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2918 skatījumi

Matu veseliba.

Skaistums un stils » Mati

Man ir 22 gadi,krasoju matus jau no 17g vecuma un paris reizes esmu ari balinajusi.Bet tagad ped menesa laika mani mati ir ta ka mirusi.Apaksejie matini ir savelusies un izkemmet vinus nevar,esmu sakusi vinus mazgat katru dienu.Un mani sampunus.bet nekas nemainas,un protams matus kemmeju bet tam nav nozime. vini tapat paliek savelusies.Ko man darit,lai atgutuatpakalsavus matus negriezot nost.Ceru uz Jusu ieteikumiem.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Krista...:)

+3228

 
man ir tada pati situacija k;a tev, februari izbalinaju. tagad matos liku masku: olivella+majoneze+olu dzeltenums un turu cik ilgi grib un nopirku pameginat Syoss šampunu un kondic...varetu teikt, ka mati sāk izskatities labak... pamegini...un nemazga katru dienu...tas vinjus novajina...lai veicas..:))

pirms 14 gadiem  

Ilze Markovska, pirms 14 gadiem :

Es balinajusi esmu 2x bet krasoju vismaz 1x dazreiz 2x menesi.bet kaa lai es vinus nemazgaju ja nevaru vinus izkemmet,un izskatas ka nolaiziti.un tadai man nu galigi negribas izskatities un iet ara no majas.

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
Noteikti vajag nopirkt vitamīnus un dzert (es pirku tos kas matiem,ādai,un nagiem)un dzert vismaz kādus 2mēn,tad noteikti vajag lietot papildus barojošas matu maskas.labas ir krievu matu maskas ar sīpolu ekstraktu (rimi nopērkami 1.09ls)plus matu galiem eļļiņas,un ja tas nepalīdz tad var konsultēties ar savu friezieri ko viņs iesaka(bet man šis variants palīdzeja)protams vienas dienas laika nejutīsi uzreiz rezultātu bet nedēļas laika sāks bik uzlaboties,lai veicas;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Signe Bergmane

+2531

 
Iespējams tev noderēs intensīva matu atjaunošana/stiprināšana (6,00 - 12,00 Ls http://www.e-beauty.lv/index.php?topic=minipage&kid=1778). Ja tev tiešām mati ir kļuvuši tik problemātiski (un noteikti pēc tik biežas krāsošanas un balināšanas tas ir dabiski), tad uzskatu, ka tev vajadzētu griezties pēc padoma frizētavās (labāk jau salonos, jo dažkārt frizētavas nemaz nepiedāvā kosmētiku matiem, kas tiešām ir laba un profesionāla), kur tev ieteiks labāko.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nepiekritīšu - Man ir gari mati. Es lietoju vienas firmas šampūnu jau vairāk kā gadu. Mani mati ir palikuši vnk fantastiski. Protams, galus atjaunot nevar (lai arī ko tās reklāmas saka), bet mati, kas atauguši no tā laika, kad sāku lietot savu šampūnu ir vnk ideālā stāvoklī!!! Galvenais, lai šampūni un citi matu līdzekļi būtu no dabīgām vielām :) Nost ar ķīmiju.
P.S. Par zobu pastām - jāmaina ir tās, kuras satur antibiotiķus (neveselīgie Colgate un Blend...)! Pie tām mutes dobums pierod, bet, ja lieto pastu bez antibiotiķiem, tad viss ok!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anita

-60

 
Arī man bija līdzīga problēma, bet tad atklāju Oriflame jauno profesionālo HairX sēriju un it īpaši HairX atjaunojošu serumiņu matu galiem. Serums satur rūpīgi izstrādātu silikona kompleksu, iemasējiet matu galos ikreiz, kad jūtat nepieciešamību. Serums uz matu galiem izveido aizsargājošu kārtiņu, kas palīdz novērst bojājumus. Rūpes ar mīlestību!
Tas bija vien no pamudinājumiem pievienoties Oriflame. Tagad arī mani klienti ir sajūsmā par šo sēriju. Ja interesē, varu pastāstīt vairāk (anita.sudnika@gmail.com)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man bija šāda problēma. Bet tad sastapos ar Latvijā ražotu kosmētiku,un dabīgām eļļām matiem u.c. Pirms tam esmu izmēģinājusi daudz ko.. Matu struktūras atjaunošanas procedūras,šampūni,utt. Nekas nepalīdzēja. Ja vēlies,varu tev nosūtīt katalogu,kur viss ir sīki aprakstīts.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Līva dzīva

+524

 
Ja tev jaamazgaa mati katru dienu(deelj taukainaam sakneem)tad izveelies shampuunu ikdienas lietoshanai-tas ir saaudziigaaks!un dieva deelj nezhaavee ar feenu!Ja negribi lai saakas probleemas arii ar zobiem un nagiem tad mudri saac atjaunot savas vitamiinu rezerves

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Līva dzīva

+524

 
ja pieturies pie sarkaniigas matu kraasas-vari meegjinaat tos kraasot ar hennu!Shis liidzkli tikai uzlabo matu veseliibu un spiidumu!Nezhaavee matus ar feenu-aarkartiigi sausina!Ja negribi griezt un paarstaat kraasot tad baidos ka nekas nepaliidzees.!ja nogriezh beigtos galus,matam ir daudz vieglaak sevi "saremonteet" visa garumaa!Savaadaak vari panaakt tikai vizuaalo efektu ar seruma paliidziibu!
Sanemies-tev nav jaagriezh lisene un ja tev patiik sarkaniigs matu tonis tad henna dod ljoti dabiigu toni!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Līva dzīva

+524

 
Sauliit-apgriez matus-galus-cik tas vajadziigs-paarstaaj kraasot,un padzer vitamiinus kurus tev ieteiks aptiekaa!var eedienam pievienot linseeklas vai linseeklu ellju.Ja nesen esi dzmedeejusi,tad beerninjsh tev buus panjeemis daudz smukum,spodrum,spiidum vielas un tavus darbinjsh ir shos resursus atjaunot.Gudraak to vispirms ir dariit no iekshpuses-ar uzturu un vitamiiniem-peec tam tikai no aarpuses-ar piemeerotiem shampuuniem,serumiem u.c.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anda Mei

+3606

 
man kaut nedaudz matiem ir līdzējušas gan karstās, gan pirms mazgāšanas, piem., uz nakti liekamās eļļas (piem., no Saules produktiem), bet iekšķīgi lietojamie vitamīni - lai kā man viņus ieteica un slavēja aptiekā, pilnīgi nekādu rezultātu nedeva! =(

pirms 14 gadiem  

Ilze Markovska, pirms 14 gadiem :

Esmu meginajusi lietot ellas bet vinas ir gruti izmazgat ara un mati taukainaki paliekas.

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

mati galvvidū taukaināki noteikti paliekas, tas jā, bet meib tad var likt tikai pa bojātajiem galiem un vidus daļu? bet karstās eļļas parasti labi izmazgājas, tās uz nakti liekamās varbūt ne tik ļoti, bet tomēr mati veselāki paliek! un tas 'taukainums' noteikti nav tik uzkrītošs, lai nebūtu to vērts! =) nu ja - bet katram jau savs! Lai izdodās ko labu atrast! =)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.