Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1968 skatījumi

Vai mati ataugs biezāki?

Skaistums un stils » Mati

Jautājums ir šāds:
Man ļoti patīk savi mati, tie ir veselīgi, mīksti un spīdīgi. Tikai diemžēl - stipri par maz/plāni. Atlaižot vaļā, izskatās kā pie galvas pielaizīti, pat putas nelīdz, vienmēr kautkur pa vidu izšķirās celiņš un galvas āda spīd cauri.. Vārdu sakot - par maz matu man uz galvas. Ir mēģināti visādi līdzekļi, gan dabas, veco ļaužu ieteiktie, gan dārgi pirktie - nekas nelīdz.

Ir dzirdēts, ka, ja matus nogriež/noskuj pavisam, tad tie ataug biezāki.

Jautājums ir - vai tā ir patiesība vai tikai mīts? Cik liels efekts no tā būs, ja būs vispār?

Biezu matu dēļ būtu gatava pat ar parūku staigāt, kamēr ataug, lai tikai būtu beidzot biezāki mati.

No internetā atrodamās informācijas, neko daudz tā arī nesapratu, tāpēc nodomāju pajautāt jums, varbūt kāds pēc pieredzes zinās, ko teikt, vai arī ir kāds profesionāls frizieris..

Paldies jau iepriekš!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labs jautājums, es ar vienmēr esmu gribējusi matus biezākus, bet nu uz galvas noskūšanu neparakstītos :D

Nu bet kā tad ar loģiku, ka matu noskujot līdz ādai, visbiežāk mats sašķeļas un vietā izaug divi mati? Un mats pats par sevi kļūst rupjāks, cietāks. Tā taču notiek gan večiem seju skujot, gan dāmām ar kājām utt.. :think:

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, matu noskūšana problēmu neatrisinās.Šādos gadījumos tiek izmantota matu pieaudzēšana, kas ir samērā dārgs prieks, kad pie matu saknēm tiek piededzināti cita cilvēka mati, pēc tam izveidota frizūra, mati krāsoti, veidoti un pēc skaistumkopšanas salonā pavadītas dienas īsu matu vietā ir iespējams iegūt kaut vai garu bizi vai kuplas matu cirtas. Pie tam šādi mati izskatās kā savējie un nav atšķirami, ja nu vienīgi draugi un kolēģi brīnīsies, kur cilvēkam pēkšņi tik daudz matu gadījās, ja vakar vēl bija plāni un īsi. :-)

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Pilnīgi piekrītu. Matu noskūšana-->biezi mati ir tikai mīts, jo vecie mati bija dažāda vecuma un biezuma, jaunie visi ir jauni, biezi un spēcīgi. Tāpēc tāds mīts radies. Kad mati būs izauguši gari, tad jau daļa būs veci un plāni, biezuma efekta nebūs.

Par tiem pieaudzētajiem - viņu pieaudzēšanas vieta ataug nost no ādas, vai paliek pie saknes? Tak ataug nost, cik loģika ļauj man saprast. Tad iznāk tas jādara ik pa dažām nedēļām vai mēnesī reizi vismaz?

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tev nav taisnība Uldi, pieaudzētie mati ir gan mazgājami ar speciāliem matu kopšanas līdzekļiem, gan ķemmējami un veidojami un tie turās līdz pat 6 mēnešiem, atsevišķos gadījumos arī ilgāk, atkarībā no meistara profesionalitātes, taču šādi mati visai galvai ir dārgs prieks, cenas sākot no Ls 300 un uz augšu! Pēc tam ir jādodas uz salonu un šie mati ir jānoņem, ko arī nav iespējams veikt mājas apstākļos un arī tas ir maksas pakalpojums, bet pozitīvais ir tas, ka var likt jaunus.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.