Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Marta

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 916 skatījumi

Iesakiet labu prof. matu kopšanas līdzekli bojātiem matiem! (leave in kondic, spreju ..)

Skaistums un stils » Mati

Kurš profesionālais matu kopšanas līdzeklis ( leave in kondicionieris, sprejs vai kas cits) būtu vislabākais sausiem, sabojātiem matiem ar šķeltiem galiem? Ikdienā es lietoju Tigi Bed Head Urban Antidotes Resurrection dvīņus, žāvēju matus ar aukstu gaisu, krāsoju reizi pusotrā mēnesī. Man ir viļņaini mati.
Paldies jau iepriekš!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Marita Mari

+500

 
es daudz nespriedelēšu,bet viens līdzeklis ir bet vai jūs būsiet uz mieru šādu lietu likt matos,man pašai ar bija šāda problēma un man kāda friziere ieteica likt matos majonēzi(tas ir pārtikas)tai brīdi bija tā jokaini bet man līdzēja un par to esmu pateicīga,jo līdz tam laikam cik netika izmesta liela nauda par prof-līdzekļiem.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Nju vispirms jau jaatbriivojas no shkjeltajiem galiem , ko var izdariit tikai apgriezjot matus.... savaadaak diemzjeel nekaadi briinumliidzeklji neliidz.... Otkaart varbuut ir jaapdomaa par atteikshanos no matu kraasoshanas jo neesmu dzirdeejis ka tas esot veseliigi.... Cik saprotu tad Teviim vinji jau dabiigi ir juutiigi, tad kaadeelj veel pastiprinaati bojaat ar agresiivaam kraasvielaam...???
Un jaa, pats galvenais.... Profesionaals un nopirkt veikalaa noteikti nav savienojami jeedzieni.... To nu Teviim jebkursh profesionaals frizieris pateiks.... Profesional var uzdrukaat arii Dzintara produkcijai(pietam labaaka par lielo vairumu citas veikalaa nopeerkamaas polju un leishu izcelsmes produkcijas). Man paziistama profesionaala friziere pietam iesaka izmantot baltkrievijas produkciju labaak pamatojot ar to ka Tur vairaak dabiigas izcelsmes sastaavdaljas iekshaa buus atrodamas, savukaart eiropas shirpotrebaa vairaak naftas izcelsmes izejmateriaali sastopami.....

pirms 12 gadiem  

Marta, pirms 12 gadiem :

Pirmkārt, ja es nezinātu, ka krāsa nebojā matus, šādu jautājumu neizdotu. Tādēļ gribu paildus savus matus kopt. Protams, ka es zinu, ka profesionālos līdzekļus neiegādājas drogās, var nopirkt frizieru veikalā, un to arī es daru. Es neuzdotu jautājumu par prof. līdzekļiem, ja pati kaut mazliet tajos neorientētos.
Es gribēju, lai kāds profesionālis, vai kāds, kurš arī izmanto ikdienā prof. līdzekļus atbild uz manu jautājumu, nevis spriedelē kas ir un kas nav labi. Es neesmu nokritusi no plaukta.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.