Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Anna

0

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1076 skatījumi

Vai varat ieteikt man labu maskējošu, ilgoturīgu tonālo/BB krēmu?

Skaistums un stils » Make-up

Man ir vajadzīgs maskējoš sejas krēms,kurš uz sejas noturētos visas dienas garumā un arī labi nomaskētu apsārtumus uz sejas!
Paldies jau iepriekš!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

mmooniktt

+185

 
Nezinu, vai tas tiešām palīdzēs, bet Garnier ir BB krēms, esmu mēģinājusi, tā neko bija. To televīzijā un reklāmās dikti reklamēja(vēl nesen, jo ļoti jauns).

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

'Jāskatās, kāds ir Jūsu ādas tips. Ja taukaina, kombinēta āda, tad lieliski derētu Makeup Forever Mate Velvet+ - ļoti labi nosedz visus ādas defektus, matējošs, ūdens izturīgs. Tāpat Makeup Forever HD tonālais krēms - nav tik ļoti biezs, bet tāpat labi nosedz. Tikai nederēs, ja ir izteikts ādas sausums. Sausai ādai ļoti labs ir Chanel Lift Lumiere. Lai tonālais krēms būtu noturīgāks - noteikti vajag nedaudz nopūderēt seju. http://www.cimermane.com/

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
Sveiki Anna! Es tādu tonālo krēmu zinu. Pirmkārt, kad to uzklāj uz sejas , tad paliek vienmērīgs ādas tonis . Pie tam tas krēms ir gan sausai ādai, gan taukainai ādai. Pazvaniet man pa telefonu 28375931 un es es jūs pakonsultēsu un pateikšu kur to var iegādātaties.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
28375931

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.