Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2808 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Iegādājies neesmu un nevienam neiesaku iegādāties preces no TopShop to apšaubāmās kvalitātes dēļ. Top Shop pārdod lētās preces, kuras lielos daudzumos tiek iepirktas no Ķīnas par pāris $ un tiek tirgotas Baltijā par 10x lielākām summām. Lietuvā biju iegājis TopShop veikalā, kas tur atvēries vienā tirdzniecības centrā un palūdzu man nodemonstrēt šo Abtronic jostu. No 5 Abtronic, kas veikalā bija pieejami 2 nedarbojās un 1 tik ļoti sita pa rokām, ka es nevaru iedomāties kaut ko tādu sev likt ap vēderu. Rezumējot varu tikai piebilst to, ka slaidu un atlētisku vidukli nevar iegūt ar elektrostimulācijām, it īpaši jau šādām "lētajām" Ķīniešu ražojuma. Nekas labāks par fiziskiem vingrinājumiem, meitenēm - fitnesa, airobikas, puišiem - sporta zāles van un nekad arī nebūs izdomāts! Protams, reiklāmās mēs redzam skaistus trenētus augumus, taču šie puiši un meitenes regulāri gadiem tenējas un smagi svīst sporta zālē nevis sēž pie televizora dzer aliņu un skatās hokeju vai ēd ar draudzenēm kūkas.

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

ar Abtronic jostu ap vidukli... :-)

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

man tik tāds koments par kvalitāti: esmu pirkusi divus mazos (stumdamos) trenažierīšus no topshop. un viens man saplīsa nedēļu pēc garantijas beigām, otrs - aptuveni mēnesi. - viņi perfekti zin, kā tieši šamu nokomplektēt, lai vairāk nekādi neizvilktu! =) pie vienas šādas saplīšanas drausmīgi sāpīgi ierakstījos zemē, - jo tur jau, strādājot ar pilnu atdevi, cilvēks ir pilnīgi tās tehnikas varā, nevar nekādi no tā trieciena izvairīties. man ir ari vibra tone - ar roku uz sirds saku, ka nedarbojas

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

- vienreiz pat sastiepu presi ar šamu, presi patiesībā var ļoti stingru dabūt, bet, ja ir riepiņa, tad arī paliek smukā prse zem riepiņas, jo riepiņa nedilst. =) tgd skrienu. - i efekts bik ir, i pašsajūta ideāla un perfekts kontakts ar apkārtnes suņiem.. :P

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

atvainojos par daudzajiem komentiem, bet vēl ir ļoti svarīgi piebilst, ka mans vibra tone vnk ir sācis jukt pa gabaliem!!! - tā josta visās malās dilst. jāšuj būs pašai jauna, lai var tās "iekšas" turpināt izmantot. =)

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Domāju, ka ne tev vienīgajai ir bijusi negatīva pieredze ar Top Shop! Īstenībā no tās riepas ap vidukli var atbrīvoties arī daudz lētāk un efektīvāk! Kaut vai iegādājoties sporta preču veikalā vai lielveikalā vienkāršu riņķi un to regulāri griežot ap vidukli, pasekojot savam uzturam, dzerot vairāk ūdeni un tējas, taisot vēdera preses, utt...

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

nevar, nu nevar, Aivi, tā vienkārši atbrīvoties! - no vidukļa vissliktāk nāk nost. pat tie (i puiši, i meitenes), kas skrien 20-30km nedēļā saka, ka neiet nost. no visurienes noiet, bet no turienes ne. =( bet riņķis ir laba lieta, tie ar magnētiskajām bumbām (Cenu paradīzē ir / bija) tiešām dodot kādu rezultātu. es pagaidām esmu tikusi līdz parastajam riņķim un secinājuma, ka esmu tāda lempe, ka nemāku ar šamu apieties! ;) vēdera preses taisīšana, ko turklāt visi taisa nepareizi, ja nav

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

konsultējušies šai lietā, bet dara tā, kā skolā joprojām māca, dod tieši tādu pašu rezultātu kā vibro josta - perfekta prese zem riepas. pareizāka ēšana / dzeršana + sports dod daudz, manā gadījienā -6kg 3mēnešos, kopš pēc traumas atsāku skriet, kas, ņemot vērā, ka i pēc ķermeņa digitālas skenēšanas, i pēc vnk rēķināšanas mans svars pilnīgi atbilda normām arī pirms tam, ir ļoti labi. bet pēc skata es būtu teikusi, ka ne grams nav nokritis nost no manas seksīgās riepiņas =)

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Anda, es jau nesaku, ka tas ir vienkārši! Tā tikai izklausās, ka vienkārši! Tikai Top Shop un citu štruntu TV reklāmās viss tiek parādīts nepareizi un cilvēkiem rodas nepareizi priekštati un ilūzijas! Atrasti skaisti sportiski jaunieši, kas regulāri vairākas stundas dienā svīst sporta zālē un var palepoties ar atlētiskiem augumiem, apsēdināti pie TV ar visādām ab tronic un vibro jostām ap vidukli, sēž neko nedara un trenējās! Tā ir utopija!

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Un netērē naudiņu iegādājoties riņķi ar magnētiem! Tas ir kārtējais mārketinga triks no sērijas, labs apvienojumā ar nekam nederīgu = liela cena un rezultāts tiek sasniegts ar labs palīdzību - respektīvi rezultātu dod vienkāršs riņķis un visi tie magnēti aprocēs, utt. neviens klīniskais pētījums nav pierādījis to efektivitāti!

Jostas vieta tik tiešām ir problēmu zona Nr. 1, jo šo riepiņu dabūt nost ir visgrūtāk, tādēļ vēlreiz uzsveru, ka svarīgi ir ne tikai vingrot, bet arī dzert daudz ūdens!

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

es nezinu pat, vai tie ir magnēti. karoče es domāju riņķi, kam virsū ir tās pumpas - viņš ir daudz smagāks kā parastie, izcilņi rada masāžas efektu ļoti jaudīgu, baigo berzi - kas pārbaudījuši, tā saka. un līdz ar to arī efekts ir jaudīgāks. (ja ne kur citur, tad cilvēka paš/sajūtās) šito vienkāršie cilvēki tiešām ļoti iesaka. =)

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Jās, esmu redzējis to reklāmu! :-) Tie ir magnēti, kuriem nav nekādas iedarbības, ja nu vienīgi psiholoģiskā... Riņķis palīdz ne jau tādēļ, ka tas ir smags, bet gan tādēļ ka to griežot mēs veicam noteiktas kustības ar vidukli... :-)

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

es īsti nezinu, kāpēc ieslīgām tik dziļi šai debatē. :D es, protams, piekrītu, ka arī parastais riņķis darbojas.
labi, nu jau pietiksies! lai Tev jauks vakars! Jāiedzer par veselīgu dzīvesveidu! =)

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

nav jau slikti kādreiz vienkārši papļāpāt... :-) Starp citu alkohols ir kaitīgs jebkuram tievētājam(ai)! Tā ka labāk iedzer glāzi minerālūdens bez gāzes!

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

es netievēju, es baudu dzīvi. tostarp arī skriešanu (ko sāku darīt sirds dēļ, nevis svara. svars ir papildus labums =). alu. kūkas. muļķīgus jokus un pļāpas. frīkus uz ielām. kondicionieri mašīnā. seksu grāmatās. lēkāšanu peļķēs. atklātību. cilvēkus. attīstību.es tieši tāpēc gribu dzīvot, ka man ir mani mazie grēciņi. es nezinu, cik izmisušam un vīlušamies sevī ir jābūt cilvēkam, lai ievērotu visus pareizas dzīves noteikumus =) un stulbākais i tas, ka man vislabāk patīk tieši ūdens ar gāzi. eh..

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tā jau arī ir vispareizākā attieksme! Skaistums ir relatīvs un subjektīvs. Ja pāris liekie kg un kāds mīkstums mums pašiem netraucē, tad noteikti tas nav tā vērts, lai liegtu sev šīs pasaules baudas uz izpriecas... :-)

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

vot vot! tas gan nenozīmē, ka nav jāattīsta sevi, ir jau jātiecas uz kaut ko bik labāku vienmēr. - lai panākumi atkal dotu pozitīvisma enerģiju. bet tos, kas no visa atsakās.. -- nu i nesaprotu viņus! nav jau neviens no turienes atgriezies, lai varētu teikt, ka paradīzē būs zin labi klātie galdi un šņabīts ko uzdzert! :D kaut kā mēģinu atrast to līdzsvaru starp ne/atteikšanos, lai sasummējot prieka būtu vairāk kā negatīvā. (piem., vakar rijām balto šokolādi - reāli pēc kalorijām sanāk, ka

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

dienas laikā, apēdot četras šādas šokas, cilvēks i pilnīgi iztērējis patērējamo kaloriju limitu. vai ta tāpēc vajga viņu neēst? - es rīkojos viltīgāk - paņemu bik un pārējo ieskapēju kaulainajam brāļam - i dalīšanās, i kopābūšanas, i ēšanas prieks rezultātā i garantēts! :P
nākamais sevis mīlēšanas solis būs rīt - mēģināšu nopirkt pulsometru, lai saprastu, kas ar to sirdi notiek, kurā brīdī jāļauj viņai atpūsties un kurā jādzen uz priekšu. =)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.