Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 6654 skatījumi

kā tikt vaļā no pumpām pēc skūšanās?

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

esmu 16 gadus vecs zēns. Regulāri skuju ķermeņa apmatojumu. Tās pumpas parādās uz krūtīm un kaunuma, pāriet pēc 4-5 dienām. Kad skujos atkal, tad parādās atkal. Ko man darīt?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Keivs

+1462

 
Varbūt tā ir zīme, ka dari to Pārāk regulāri!!!! Ja tā centies priekš meitenēm, tad nezinu, vai viņām vajag pretī tādu pašu kā viņa, noepilētu un noskūtu. Bet kopumā, el.skuvekļi noņem jautājumu par iekaisumiem pēc skūšanās no dienas kārtības.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
hmm, no krūtīm gan nevajag skūt neko nost. Vīiretis ar spalvainām krūtīm izskatās varen labi. Bet par kaunuma apmatojumu varu tev ieteikt elektrisko skuvekli. Ar parasto skuvekli tiek traumēta āda un tādēļ metas tās pumpas, bet elektriskais skuveklis skuj maigāk. Saku no personīgās pieredzes.

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Spalvainas krūtis ir gaumes lieta. Perwsonīgi man arī nepatīk spalvainas krūtis un citas ķermeņa daļas un es no tām atbrīviojos skujot ar parasto žiletes skuvekli... Attiecībā uz elektrisko skuvekli ... jā, šis variants derēs meitenēm, kuru spalviņas ir līdzīgas pūciņām, bet ne vīriešiem. Nekā labāka par parasto žileti nav!

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Nu kaunumam laist pāri elektrisko, tas tāds dīvains gājiens. Bet nu Bīns arī mēli skuva.

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Nav tur nekas dīvains. Nebiju jau domājusi elektrisko bārdas skujamo, bet gan speciālu elektrisko skuvekli tieši bikini zonai.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Man bija tieši tāda pati problēma jaunībā, izmēģinājos visādus līdzekļus betnekas nelīdzēja līdz nācu pie slēdziena ka varētu audzēt un vaigu apmatojumu vienkarši apkopt, nu jau gadus astoņpatsmit audzēju un nav nekāda vaina un pats galvenais ka sieviņai ļoti patīk bārda.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māra Melne

+1695

 
Vajag skūties ar asu žileti, lai lieki netraumētu ādu (jo mazāk reižu vienam un tam pašam ādas laukumiņam pārvilksi pāri žileti, jo labāk,- mazāk metīsies pumpas). Svarīgi arī, lai skūšanās putas būtu slīdīgas. Pēc tam ļoti labi noder Aloe Vera Gel (nomierina ādu un sadziedē mikrotraumas), dabūjams pie GNLD konsultantiem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pumpas parādās no iekaisuma, kas rodas savainotai ādai nonākot saskarē ar skūšanas putām vai ne visai asam elektriskajam skuveklim savainojot ādu. Ar šīm pumpām īpašim cīnīties nevar, taču tās var mazināt, ja elektriskā skuvekļa vietā izmanto parasto žiletes skuvekli un nekad neizmanto vienai ķermeņa daļai skuvekli atkārtoti. Tāpat arī noskūto vietu ir jādezinficē ar losjonu, kas arī mazina iekaisumu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Ceļotājs.

-1540

 
http://fawgame.com/?rf=6170706c652e
Tur ir tikai nedaudz risinājumu, vēl pameklēt var tajā pašā googlē un yahoo.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.