Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspars Zāle

+20

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1477 skatījumi

Krunkas uz pieres del pieres raustisanas ?

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

Sveiki ! Ka var tik vala no 2 kruncinam kas ir uz pieres ? Abas ir apmeram 4-6 cm garas , dzilas nav , tadas gruti saredzamas , ja panem matus nost no pieres un ieskatases spoguli no ~40 cm attaluma tad var iraudzit ja rupigi skatas , teiktu ka mazak par 0.5 mm dziluma , loti tievas , mazas ...

Ir kadi sejas kreemi kas varetu lidzet ? Vai ir ari kadas vienkarsakas lietas , nodarbes kas var palidzet tik vala no 2 kruncinam ?

Kruncinas radas uz pieres no pieres rausanas , tas man ir slikts ieradums , var ka vinju parvaret ? Censos jau neraut , bet tas jau ka refleks ..

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Palīdzēt var tikai botulīna injekcija, pierei maksā apm 70,- Ls, rezultāts parādās 30minūšu laikā un ir noturīgs vairākus gadus. Pieri raukt nevajag un šķobīt muti arī, diemžēl universāla līdzekļa, kā no tā atbrīvoties nav. Vienkārši pie tā ir jāpiedomā un jācenšas neraukt pieri! :-)

pirms 14 gadiem  

Kaspars Zāle, pirms 14 gadiem :

Skaidrs , nu nekadas injekcijas man nevajag ... Nav tik traki ka butu kas tads vajadzigs :D

A pieri neraucot vinas var pariet ?

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Nē, pāriet nevar, bet neraucot pieri neveidosies jaunas un dziļākas krunciņas un grumbas, tomēr jāņem vērā tas, ka grumbu un krunciņu veidošanās ir dabisks novecošanās process, tā, ka gadījumā, ja tas ļoti traucē, tad botulīna injekcija ir visefektīvākais, ātrākais, nesāpīgākais un vislētākais risinājums.

Kaspars Zāle, pirms 14 gadiem :

Novecosana ? Tas uz mani nav attiecinams :D Man ir 24 gadi un nedomaju ka novecotu .. Bet pieri censos neraut vairs :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.