Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

frrrrjanka

+31

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1917 skatījumi

Ziema.

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

atkal tuvojas ziema un zem acīm sāk parādīties zilie riņķi un no rītiem labu laiku ir maisiņi. Kā tos dabūt nost? Vakaros cenšos nedzert šķidrumu utt. Tie tumšie riņķi ir diez gan izteikti, vasarā šādu problēmu nav.

Nesen veikalā redzēju kaut kādu krēmu, jauns - t/c Alfa. (vīriešiem), gribētu zināt vai tas palīdz, jo nebija no lētajiem 5ls.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pieeisim pie tās lietas psiholoģiskim varbūt tev tāpat kā man nepatīk rudens ar lietavām un tumšajiem vakariem,nāks ziema ar aukstumu, iekšēji tu par to esi neapmierināts(ta), naktīs slikti guli, iedzer siltu piparmētru tēju pirms gulētiešanas, tēju maisiņi zem acīm, zaļas kartupeļu vai gurķu ripiņas.

pirms 14 gadiem  

frrrrjanka, pirms 14 gadiem :

maisinjus labaak no riita vai pirms miega?

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

kad ir laiks, var arī no rīta, var vakarā

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Pluss par gurķu ripiņām! Jāpiebilst tikai, ka gan vīrieša, gan sievietes ādas svaigumam ar gurķa miziņu, kuru parasti vienkārši izmetam laukā, var notīrīt un pamasēt visu sejas ādu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Zili riņķi ap acīm var liecināt par veselības problēmām vai nogurumu, ilgu laika pavadīšanu birojā un/vai mājās pie datora, vitamīnu trūkumu organismā, kā arī negulētas naktis un alkohols atstāj pēdas cilvēka sejā. Ja ši zilie riņķi nav saistīti ar kādu nopietnu saslimšanu, kurai ir nepieciešama ārstēšana, tad ar tiem lieliski tiek galā dažādi kosmētiskie līdzekļi. Alfā vai Maximā kosmētikas nodaļās tādus noteikti neatradīsiet, bet tie ir nopērkami praktiski visos lielākajos parfimērijas veikalos. Tāpat arī mājas apstākļos pret acu nogurumu un riņķiem ap acīm palīdz kumelīšu kompreses vai siltu tējas maisiņu uzlikšana un paturēšana uz acīm un protams, miegs un atpūta! Lai labi izskatītos ir jāguļ 8h diennaktī.

pirms 14 gadiem  

frrrrjanka, pirms 14 gadiem :

un as tie varētu būt par līdzekļiem? kādu piemēru? :)

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Katram kosmētikas ražotājam ir tāds vīriešu acu krēms. Es lietoju, piemēram, Clinique firmas un esmu ļoti apmierināts ar rezultātu. Cenas ir atkarīgas no brenda. Clinique ir padārgs ar 12,- Ls. Tādi ir arī citām produktu līnijām, piemēram, Oriflame.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
man liekas ka šķidrumu taisni vajag dzert, bet vajag izvairīties no sāļiem ēdieniem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Tā problēma neparādās tikai tumšajā laikā. Vienkārši vasarā tava seja nosauļojas un tos tumšos riņķus pamanīt nevar. uz rudeni iedegums pazūd un zilie riņķi atkal ir kā uz delnas. Es parasti izlīdzos ar regulāru solārija apmeklējumu. Zinu, ka nav veseligi, bet arī zilie riņķi nav redzami;)

pirms 14 gadiem  

frrrrjanka, pirms 14 gadiem :

bet redz, arii maisiņi ir zem acīm, bet vasarā, tie ir labi ja kādu stundu pēc pamošanās. un es tiešam esmu vēl ļoti brūns pēc vasaras iedeguma un man iedegums saglabājās vismaz lidz pus janvārim :)
tā tad problēma jārisina savādāk, tāpēc arī gribēju uzzināt par kādu brīnumlīdzekli :(

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

es vienmēr šādos gadījumos saku, ka vajag iemīlēties, visas kaites noņems kā ar roku:D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Aizstaigā pie ārsta! Viens no iemesliem var būt nieru problēmas.

pirms 14 gadiem  

frrrrjanka, pirms 14 gadiem :

bet tā problēmair tikai iesākoties tumšajam laikam

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.