Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1291 skatījumi

Pie acīm mazi graudiņveidīgi izveidojumi

Skaistums un stils » Āda un ķermeņis

Man ap acīm ,gan augšā gan apakšā uz deguna pusi ir graudiņveidīgi izveidojumi,māte saka ka tie ir mazie miežgraudiņi,es gan nezinu vai tas tā ir,jo miežgrauds jau ir strutojošs,bet šie man ir jau nu ilgu laiku,varbūt kāds zin kā tikt vaļā un kas tas īsti ir un kapēc? Paldies.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ja tie ir pacelti virs ādas un līdzinās pumpām, tās visticamāk ir kārpas. Jāpadomā par savas imunitātes stiprināšanu: padzer ārstnieciskos minerālūdeņus - negāzētos, padomā pie rūdīšanās, kārtīgas ēšanas, vitamīniem. Man arī tāds viens izaugums, tiesa, sīciņš, bet ir uz viena plakstiņa. Noņemt tos nevar, atliek cerēt, ka ar laiku pazudīs paši.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Linda Goldberga

+249

 
Tas varētu būt no laikapstākļu maiņas,jo man daudziem pazīstamiem arī tādi ir parādijušies,bet drīz vien noies nost...viņi paši pazudīs,var kādu kremu smērēt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

guntina

+318

 
man taadi arii bija,bet es nodabuuju nost paarsteidzosaa kaartaa mazgaajot seju ar uudentinu,kuraa staav krama gabalini,es mazgaaju laikam 2 meenessus,un vieneiz redzu ka izlobaas aaraa tie graudini

pirms 13 gadiem  

Pēteris Siltumnieks, pirms 13 gadiem :

Varētu lūdzu padalīties kur var iegādāties tos "kramu gabaliņus" ? :) Paldies

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.